• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne Eau de Genie toner

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Indemne Eau de Genie toner

Ooit bestond mijn huidverzorgingsroutine uit slechts het verwijderen van mijn make-up, gevolgd door het aanbrengen van een gezichtscrème. Het gebruik van een toner of tonic vond ik niet nodig. Mijn gezicht was toch al schoon? Een aantal jaren verder weet ik dat een toner meer doet dan die laatste restjes make-up en vuil verwijderen. En dat het echt iets toevoegt aan mijn verzorgingsroutine. Vandaag laat ik je Indemne Eau de Genie toner zien, een toner met prachtige ingrediënten!

Indemne Eau de Genie toner

Indemne Eau de Genie toner


Ik schreef al eerder een artikel over het natuurlijke merk Indemne. Het merk heeft toen al veel indruk op mij gemaakt. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de vraag of ik Eau de Genie wilde reviewen: heel graag!

indemne-eau-de-genie-002

Zoals ik verwacht had, zijn de ingrediënten van Indemne Eau de Genie prachtig. De toner bevat vooral veel fruit-extracten, zoals limoen fruitwater en grapefruit water (werkt antiseptisch en antibacterieel). Maar ook abrikozen fruitwater (verzacht en hydrateert), tomaten fruitwater (werkt regenererend en maakt de huid stralend) en limoenpit olie (bevat veel vitamines C, B5 en B6). De toner is niet op dieren getest en is vrij van parfum.

indemne-eau-de-genie-004

Gebruik


De Indemne Eau de Genie toner zit in een handige sprayflacon, voor mij een enorm pluspunt bij een toner. ’s Avonds gebruik ik een toner vooral om de laatste restjes make-up te verwijderen. Ik spray het daarom op een wattenschijfje dat ik vervolgens over mijn gezicht haal. Maar ’s ochtends vind ik het juist lekker om de toner rechtstreeks op mijn huid te sprayen, deze krijgt dan echt een boost. Als je de toner in de koelkast bewaart, is het effect extra verfrissend.

indemne-eau-de-genie-005

De geur van Eau de Genie is heerlijk bloemig, poederig, natuurlijk en subtiel. De toner krijgt door de geur een extra luxe effect, vind ik. Ik houd nu eenmaal van gezichtsverzorgingsproducten met een lekkere geur.

indemne-eau-de-genie-006

Conclusie


Mijn huid is wat droger dan een jaar of tien geleden, maar nog steeds wel gevoelig voor onzuiverheden. Indemne Eau de Genie helpt mijn huid erg goed om deze te voorkomen. Dit door mijn huid te reinigen (het laatste beetje), te hydrateren en ze kalmeert haar. Na gebruik ervaar ik totaal geen trekkerig gevoel. Ik vind het dan ook een érg mooie toner!

De Indemne Eau de Genie toner is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi, in een flacon van 135 ml. Dat is dan eigenlijk mijn enige puntje van kritiek: van mij mag dat flesje minimaal twee keer zo groot zijn.

Gebruik jij dagelijks een toner in je gezichtsverzorgingsroutine?


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies