• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Erbaviva relax body wash

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Erbaviva relax body wash

Heb je er zo nu en dan wel eens behoefte aan om je leventje een beetje op te spicen, pak er dan eens een lekker product van Erbaviva bij. Want Erba, dat betekent namelijk ‘kruiden’, en Viva. Ach, ik hoef je vast niet meer uit te leggen wat dat betekent. Voor Erbaviva begon het allemaal met zachte producten voor baby’s. Maar op een bepaald moment werd het assortiment uitgebreid met lekkers voor mama’s-to-be en nu kan iedereen er terecht! Mama of geen mama, baby of geen baby, man of vrouw, jong of oud, ik kan nog even doorgaan, maar gewoon je hele gezinnetje dus. Kijk mee naar de Erbaviva relax body wash!

Erbaviva relax body wash

Erbaviva relax body wash


Douchen doen we met z’n allen heel vaak. En juist met producten die zo veelvuldig gebruikt worden, is het prettig wanneer ze dan lekker zacht zijn voor je huid. En oh ja, ze moeten natuurlijk ook wel een beetje lekker ruiken. Ik heb de Erbaviva relax body wash inmiddels uitvoerig getest en ik kan je vertellen: hij voldoet aan al mijn wensen.

Eerst maar eens een lofzang over de geur. Want daar ben ik stiekem verliefd op. Och, och, wat is die lekker. We hebben het hier natuurlijk over een samenstelling die helemaal puur natuur is, dus hetgeen je ruikt, zit er ook daadwerkelijk in. En wat is dat dan? Nou, dat is dus lavandula angustifolia, rosa damascenaen en citrus aurantium amara.

Erbaviva relax body wash

Inhoud


Lavendel, roos en néroli dus en die laatste komt je misschien wat bekender voor als oranjebloesem. Leuk is dat je al deze ingrediënten dus ook daadwerkelijk ruikt. Lavendel voert wel de boventoon, maar dat doét lavendel nu eenmaal, maakt niet uit waar je het bij gooit. Evengoed komt ook het klassieke van de roos en het fruitigzoete van de neroli goed tot zijn recht.

Eén van de belangrijkste bestanddelen is aloë vera, wat natuurlijk uiterst kalmerend en verzachtend werkt. Er is een milde reiniger toegevoegd, namelijk decyl glucoside. De textuur schuimt heel lichtjes op en laat je huid na gebruik lekker zacht en schoon aanvoelen. Ik vind hem persoonlijk vooral lekker voor het slapen gaan. Night night! Je vindt de producten van Erbaviva in de webshop van Solobiomooi.

Let op: helaas zijn de producten van Erbaviva niet meer verkrijgbaar. Een mooi alternatief merk is Santaverde!

Erbaviva relax body wash

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto’s op haar blog: www.bychristiana.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies