• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Erbaviva handcrème

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
Review Erbaviva handcrème

Het merk Erbaviva klinkt me als muziek in de oren. Erba staat voor kruiden en viva staat, zoals je waarschijnlijk wel snapt, voor leven. Hun lijn bevatte bij de start een volledig biologische zwangerschap en babylijn. Intussen is dit merk uitgebreid en kan de hele familie kiezen uit een ruim assortiment. Eerder testte ik al hun lippenbalsem. Nu is het de beurt aan de Erbaviva handcrème.

Over het merk


Erbaviva stimuleert duurzame landbouwmethoden zonder bestrijdingsmiddelen. Ze maken enkel gebruik van recycleerbare en milieuvriendelijke verpakkingen. Ook staat Erbaviva voor kwalitatieve en vers geproduceerde producten.

erbaviva-handcreme

Erbaviva handcrème


De geur van planten en kruiden komt je tegemoet wanneer je deze handcrème opent. En de biologische ingrediënten vullen je neusgaten. Het hoofdingrediënt is aloë vera en ook shea butter en sunflower seed oil vullen de ingrediëntenlijst. Daarnaast is commiphora mukul ook aanwezig. Hoewel ik de naam van dit ingrediënt nauwelijks kan uitspreken, blijkt het huid verjongende eigenschappen te hebben. Daar zijn we toch allemaal wel blij mee, toch? Je huid wordt er zichtbaar zacht van en het heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

erbaviva-handcreme-ingredienten

Conclusie


De ingrediënten van deze handcrème zijn dus echt wel top, maar werkt het ook goed? Ja hoor! Deze handcrème verdeelt zich makkelijk en heeft een dunne structuur. Na 10 seconden is dan ook al het ingewerkt en kun je alweer verder met wat je aan het doen was. Daardoor hoef je hem niet per se voor het slapen gaan te gebruiken. Er blijft een zachte laag en een lekkere geur achter. Deze Erbaviva handcrème is wat mij betreft een echte topper! Hij is verkrijgbaar bij Solobiomooi.

Let op: Erbaviva is helaas niet langer verkrijgbaar. Een mooi alternatief is La Fare 1789!

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies