• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review duurzaam tandenpoetsen met Humble brush

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review duurzaam tandenpoetsen met Humble brush

Men wordt zich gelukkig steeds meer bewust van de overload aan plastic op de aarde. Zelf ben ik een maand in Sri Lanka geweest en heb daar met eigen ogen gezien hoeveel plastic er aan spoelt. Ik was er van tevoren al overtuigd dat ik minder plastic wilde gebruiken, maar heb dat na de reis direct doorgevoerd. Ik mocht van Solobiomooi de Humble Brush proberen, kijk je mee of het wat is?

Duurzaam Tanden Poetsen met Humble Brush

Humble brush


Misschien heb je dit merk al eens voorbij zien komen? Humble Brush is het merk en ook gelijk het product. Ze hebben tandenborstels voor kindjes en voor volwassenen. Humble Brush houdt zich niet alleen bezig met duurzaamheid, maar ook met de mens. Wanneer je een tandenborstel koopt, doneert het merk er een aan iemand die het heel hard nodig heeft. Lief he?

Humble Brush Ervaring

Samenstelling


Ik heb zelf altijd één tandenborstel beneden staan en één boven. Daarom heb ik er nu twee geprobeerd: die met blauwe 'haren' en die met gele 'haren'. De tandenborstel zelf bestaat uit bamboe en de 'haren' zijn gemaakt van Nylon 6. Het bamboe is afbreekbaar, werkt antibacterieel en gaat gewoon net zolang mee als een gewone tandenborstel. Het Nylon is gebruikt omdat er helaas geen plantaardige variant voor te vinden is op dit moment.

Werking


Ik was erg benieuwd of ik verschil zou merken wanneer ik met deze tandenborstels zou poetsen. Maar dat is helemaal niet het geval! Het werkt precies zoals elke andere tandenborstel en misschien nog wel fijner. Hij ligt namelijk fijn in je hand en de haartjes zijn niet te hard. Je zou bij de eerste keren poetsen misschien een gekke nasmaak kunnen proeven, maar dat is de nieuwigheid! Hier had ik maar een paar keer last van en toen was het weg.

Review Humble Brush

Conclusie


Je merkt het wel: ik ben super tevreden over de tandenborstels van Humble Brush! Ze zien er mooi uit, ze werken fijn en ze zijn duurzaam. Aan sommige duurzame producten moet je even wennen, maar dat is hierbij niet het geval. Ik ga binnenkort weer nieuwe kopen hoor! De Humble brush tandenborstels vind je natuurlijk in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies