• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Charwhite natuurlijk tanden bleken

  • Geplaatst op
  • Door Zoë van Zolea.be
Review Charwhite natuurlijk tanden bleken

Wie wil er geen mooie witte tanden? Waar velen zich wagen aan chemische manieren om je tanden wit te maken, blijf ik daar vanaf. Ik gebruik liever geen agressief bleekmiddel waar je tanden gevoelig van worden. Waar ik wel benieuwd naar was, is Charwhite: een natuurlijke methode waarbij kokosnoot gebruikt wordt! Kijk je mee naar het Charwhite natuurlijk tanden bleken artikel?

Review Charwhite natural teeth whitener

Charwhite natuurlijk tanden bleken


Hierboven noemde ik al kokosnoot als ingrediënt. Mocht je benieuwd zijn naar de gehele ingrediëntenlijst, die vind je bij de omschrijving van Charwhite op de site van Solobiomooi. Wat je in ieder geval meteen ziet is dat dit een heel puur product is. Het is een mild product en tast je glazuur dus niet aan.

Charwhite natuurlijk tanden bleken

De werking


Toen ik het product in huis had, wilde ik het direct gaan testen. Zoals je wel op de foto's kunt zien, is het product super zwart. Het is geurloos en je proeft er eigenlijk ook niets van. Wel ziet het er héél gek uit als je je tanden poetst. Je krijgt hierbij niet zoals bij tandpasta een schuimende mond. Overigens heb ik ook niets gemerkt van schurende deeltjes die je glazuur zouden kunnen aantasten.

Het gebruik


Hoewel het hier om een poeder gaat en niet om een tandpasta, is het gebruik makkelijk. Na het nat maken van je tandenborstel dip je hem in het potje. Daarmee poets je dan je tanden. Je mag het dagelijks gebruiken, maar dat hoeft niet. Het potje gaat ongeveer 150 poetsbeurten mee, dat is aardig wat!

Charwhite review

Conclusie


Zelf heb ik Charwhite tot nu toe niet dagelijks gebruikt, want het neemt wat tijd in beslag voor je goed hebt gepoetst en voordat je mond niet meer zwart is. Maar desondanks zie ik na enkele weken echt al wel verschil. Mijn tanden zijn net wat witter en ze voelen ook wat schoner aan. Ik geef toe dat het verschil niet immens is, maar het is meer dan ik ooit met een agressieve bleek tandpasta voor elkaar heb gekregen.

Daarom vind ik Charwhite geschikt voor iedereen die gelige tanden heeft en graag wittere tanden wil. Denk aan de aanslag door koffie of roken. Je vindt Charwhite in de webshop van Solobiomooi.

--

Zoë is 22 jaar, Belg, studente en dol op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Zoë schrijft dagelijks op Zolea.be over haar interesse in (natuurlijke) beauty producten en het ‘groene’ leven in België.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies