• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Volume en Green mascara

Review Boho Volume en Green mascara

Het aller eerste make-up product dat ik gebruikte was mascara. En hoewel ik een heleboel mascara's heb geprobeerd, ga ik nu voor de dierproefvrije en liefst natuurlijke varianten. Langzaamaan wil ik ook het liefste over op vegan mascara's, maar die zijn moeilijk te vinden. Gelukkig mocht ik nu de Boho Volume & Green mascara proberen.

Boho Volume & Green Mascara

De verpakking van de Boho Volume & Green mascara verklapt al dat het hier gaat om een natuurlijke mascara. Althans voornamelijk, met 99,96% van natuurlijke afkomst. Bovendien is 5% van de ingrediënten biologisch. Het borsteltje gaat van breed naar smal. 

Boho Mascara Volume & Green

Wat Boho belooft

Er is maar één kleur van deze mascara verkrijgbaar (01). Het is een zwarte tint, die zorgt voor intense wimpers met volume en lengte. Bovendien beschermt deze mascara je wimpers. Mocht je een gevoelige huid rondom de ogen hebben, dan is deze mascara ook geschikt!

Werking

Zoals je op de foto hieronder kunt zien, geeft de mascara lengte en separeert hij mijn wimpers goed. Hoewel ik niet heel veel volume zie, ben ik wel erg blij met deze mascara.

De mascara is inderdaad zwart en blijft goed zitten. Het is wel aan te raden om wat poeder onder je ogen aan te brengen, om te zorgen dat hij door de dag heen geen vlekjes achterlaat.

Review Boho Volume & Green Mascara 

Wat ben ik blij dat ik met deze Boho Volume & Green mascara een dierproefvrije, natuurlijke en vegan variant gevonden heb. En dan nog fijn ook, hij doet precies wat ik belangrijk vind.

De producten van Boho zijn verkrijgbaar in de SoloBioMooi webshop.

--

De originele review verscheen op mevrouwmiauw.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies