• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho natuurlijke nagellak

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Boho natuurlijke nagellak

Boho heeft een groot assortiment natuurlijke nagellakjes zonder tolueen, kampfer, parabenen en andere petro-chemische stoffen.

Ik vind Boho één van de mooiste natuurlijke make-up merken die er zijn. Ik heb inmiddels al een aantal producten mogen reviewen. Vandaag is het de eer aan BoHo Rose Tendre. Eén van de vele mooie vegan nagellakjes die je bij SoloBioMooi in het assortiment vindt!

boho-rose-tendre-001

BoHo Rose Tendre


Alleen de flesjes van de BoHo lakjes zijn al eyecatchers. De houten dop met aan de bovenkant het logo, valt direct op tussen de vele lakjes die ik heb. BoHo Rose Tendre is één van de vele lakjes uit het BoHo assortiment. Ik vind dat dit natuurlijke merk hele mooie, unieke kleurtjes in het assortiment heeft. Het zijn kleurtjes die je bij andere merken niet vindt.

boho-rose-tendre-002

Inhoud


De nagellakjes van BoHo bevatten geen petrochemische stoffen. Ze zijn verrijkt met silica en hebben een UV-filter, waardoor verkleuring van de nagels wordt tegengegaan. Ze zijn lang houdend en drogen lekker snel. Eigenlijk alles wat ik in een nagellak zoek en dan zijn ze ook nog eens vegan.

Ik heb inmiddels al meerdere BoHo nagellakjes in mijn stash en allemaal hebben ze dezelfde kwaliteit en intense kleur. De lakjes lakken lekker makkelijk, drogen vlot en met gebruik van een topcoat houden ze het makkelijk 4 tot 5 dagen vol. Chippen doen ze sowieso niet, de houdbaarheid is dik in orde!

boho-rose-tendre-003

Conclusie


BoHo Rose Tendre is net als de andere kleuren in het assortiment een ontzettend mooi nagellakje. Het doet me stiekem al een beetje naar het voorjaar verlangen. Ik weet het: ik ben een beetje vroeg ;-) De lakjes hebben een vriendelijke prijs, je kunt er dus gerust 2 of 3 tegelijk bestellen. Heb jij al een kleur in gedachten? Dan kun je ze bestellen in de webshop van Solobiomooi!


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies