• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Oog- en lippotlood

  • Geplaatst op
  • Door Xandra Dubbeldam
  • Geplaatst in boho, oogpotlood
Review Boho Oog- en lippotlood

Xandra heeft een passie voor duurzaam, gifvrij en gezond leven, op het werk en thuis en schrijft hier veel over. Af en toe test ze producten van SoloBioMooi en vandaag is het Boho oogpotlood aan de beurt. Lees hier haar review.

Net als een fijne mascara, is ook een oogpotlood onmisbaar in mijn make up routine. Een mooi oogpotlood geeft je ogen net iets meer nadruk en zorgt - samen met mascara - voor een mooie en frisse uitstraling. Omdat de huid rondom mijn ogen heel gevoelig is, is een natuurlijk oogpotlood voor mij een must. Daarnaast is de huid rondom de ogen sowieso heel dun waardoor er meer kans is op irritatie. Het Boho oogpotlood is 100% natuurlijk en heel zacht, verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, dierproefvrij en heel betaalbaar. Deze zal dus zeker niet meer ontbreken in mijn make-up tas. Lees snel verder voor mijn ervaring met dit fijne oogpotlood.

Boho oog- en lippotlood

Zacht oogpotlood voor een natuurlijke oogopslag

Zelf vind ik het heel mooi om het oogpotlood zowel boven als onder het ooglid aan te brengen. Maar dit doe ik wel altijd heel subtiel. Want anders oogt het snel te hard wat ervoor zorgt dat het er juist minder natuurlijk uitziet. Ik breng het oogpotlood zachtjes aan zonder teveel druk uit te oefenen op het ooglid. Zo kun je het mooi en licht aanbrengen. En evt. wrijf ik het nog voorzichtig een beetje uit met een wattenstaafje voor een zoveel mogelijk natuurlijk effect.

Meteen merkte ik dat het Boho oogpotlood heel zacht is om aan te brengen. Dit geeft je een mooi natuurlijk resultaat. Met andere oogpotloden is het nog weleens zo dat je druk moet uitoefenen om een mooi lijntje te krijgen. Ook heb ik ervaren dat andere oogpotloden een veel minder natuurlijk effect geven. Of dat de punt van het oogpotlood hard aanvoelt op de huid. Dat wil je liever niet, zeker niet op de gevoelige huid rondom de ogen.

Oogpotlood in mooie natuurlijke kleuren

Bij het aanbrengen van het Boho oogpotlood zie je direct dat de mooie kleur tevoorschijn komt. Zelf wissel ik nog weleens af met verschillende kleuren. Zoals met bruin of grijs. Zwart vind ik voor mijzelf te hard want ik ben vrij bleek en ik heb rossig haar. Dit oogpotlood ligt ook goed in de hand en het heeft het perfecte formaat om goed te kunnen aanbrengen. Ook wel zo handig is dat je dit oogpotlood ook kunt gebruiken als lippotlood. Bovendien ben je met het Boho oogpotlood ook snel klaar want je hebt eigenlijk maar een enkel lijntje nodig. Voor een avondje uit kun je het eerste lijntje wel nog een keer overtrekken voor een glamourachtige look. Ook vind ik dat het Boho oog- en lippotlood de hele dag goed blijft zitten zonder dat het lijntje vervaagt. En aan het eind van de dag is dit oogpotlood ook weer heel makkelijk te verwijderen. Want teveel boenen op de huid rondom de ogen wil je liever vermijden.

Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Waar andere merken oogpotlood vaak chemische toevoegingen of kleurstoffen bevatten, is het Boho oogpotlood gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas en sheabutter. Hoe mooi is dat? Deze natuurlijke grondstoffen zorgen ervoor dat je dit oogpotlood mooi zacht kunt aanbrengen. Omdat de huid rondom je ogen zo gevoelig is, is het extra belangrijk om onnatuurlijke stoffen zoveel mogelijk te vermijden. Zo behoud je zo lang mogelijk een mooie en rimpelloze huid. De huid rondom mijn ogen is altijd heel gevoelig geweest. Zo heb ik verschillende oogpotloden gebruikt die ik vervolgens weer kon weggooien. Want ik kreeg snel last van jeukende en rode ogen. Dat wilde ik nooit meer. Daarnaast heb ik mijn hele make-up tas het liefst zo natuurlijk mogelijk. Maar een oogpotlood helemaal vermijden wilde ik ook niet. Gelukkig kan ik het Boho oog- en lippotlood de hele dag laten zitten zonder er last van te krijgen. Zo weet ik: dit is voor mij een betrouwbaar oogpotlood.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies