• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Natuurlijke Make-up

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho Natuurlijke Make-up

Waar ik vroeger van alles gebruikte, stel ik inmiddels heel wat eisen aan de producten die ik aan mijn stash toevoeg. Ik vind het belangrijk om producten te gebruiken die niet op dieren zijn getest én die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Tevens let ik op natuurlijke ingrediënten. En daar past de Boho Natuurlijke Make-up perfect bij!

Boho Natuurlijke Make-up

Het Franse merk 'Boho Green Make-up' maakt gebruik van natuurlijke en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. De producten worden niet op dieren getest en ze hebben ook veel vegan opties. Ik laat een eyeliner, oogschaduws, lipsticks, een blush en twee poeders zien.

Boho make-up multi review

Boho producten

Op de ingrediënten van de producten ga ik niet in, want dan zou dit een heel lang artikel worden. Je vindt de ingrediënten in ieder geval terug op de SoloBioMooi website. Hieronder ga ik gelijk over tot de swatches. Aller eerst de lipsticks in 406 & 402, die lijken aardig op elkaar.

Daarnaast zie je de losse poeder, de compacte poeder en de blush. Tot slot dan nog een swatch van de eyeliner en de oogschaduws in de kleuren 101, 104 en 105.

Boho make-up swatches

Werking

Omdat het zoveel producten zijn, heb ik twee looks gemaakt. Bij de eerste look heb ik de eyeliner, de losse poeder en de blush gebruikt. Over al deze producten ben ik heel tevreden. De eyeliner is goed gepigmenteerd en heeft een lange houdbaarheid. De poeder matteert goed en de kleur van de blush vind ik ook erg mooi. Hele fijne producten in gebruik!

Natuurlijke make-up look

Bij de tweede look heb ik de oogschaduws, de compact poeder, de blush en de lipsticks gebruikt. De oogschaduw tinten vind ik prachtig. De glans van de lipsticks is niet iets waar ik snel voor kies, maar ik vind het eigenlijk wel mooi. De andere producten werken ook erg fijn!

Boho natuurlijke make-up look

Boho Natuurlijke Make-up

Ik was al enthousiast over Boho, maar deze producten hebben dat gevoel nog eens extra versterkt. Je kunt met de Boho Natuurlijke Make-up wel degelijk een mooie look maken! Eigenlijk bevallen alle producten me heel goed en ik kan het merk dus ook zeker aanraden.

De producten van Boho zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies