• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagelverzorging (nail hardner, base en top coat)

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho nagelverzorging (nail hardner, base en top coat)

Mijn nagels hebben de afgelopen jaren flink wat te verduren gehad. Een aantal jaren geleden lakte ik ze namelijk om de zoveel dagen weer opnieuw. En dat het hele jaar door! Ik gebruikte vroeger zelfs nog lakjes van merken die op dieren testen, dat doe ik gelukkig niet meer. Ook ga ik nu voor lakjes die zoveel mogelijk natuurlijk zijn. Maar daarbij moet je natuurlijk ook kijken naar de verzorging die je gebruikt voor je nagels. Daarom wilde ik graag de Boho nagelverzorging proberen!

Boho nagelverzorging producten

Boho nail hardner


Laat ik beginnen bij het begin: sterke en goed verzorgde nagels. Helaas heb ik van mezelf niet zulke sterke nagels, dus daarom gebruik ik graag een nagelverharder. De producten die ik vroeger gebruikte, waren alleen niet zo gezond. Ik was daarom heel erg benieuwd naar de nail hardner van Boho en die probeerde ik dan ook met plezier. Sinds ik dit product gebruik, heb ik nog maar weinig ‘velletjes’ op mijn nagels en ze voelen een stuk steviger aan. Je moet het voor dit effect wel zeer geregeld gebruiken, bijvoorbeeld tweemaal per week. Maar dit product is voor mij echt perfect!

Boho nagelverharder

Boho base coat


En dan de basis voor een mooie manicure! Een goede base coat legt een egaal laagje op je nagels, zodat nagellak beter hecht en je mooier kunt lakken. Vaak zorgt een base coat er ook voor dat de nagellak langer blijft zitten. En indien je geen nagellak draagt, geeft een base coat je nagels gewoon een mooie glans. Ik vind de Boho base coat fijn in gebruik en hij zorgt zeker voor een mooie glans en manicure. Helaas merk ik niet een mega groot verschil qua houdbaarheid als ik nagellak draag.

Boho base coat

Boho top coat


Net zoals een base coat, kan ook een top coat ervoor zorgen dat je nagellak langer blijft zitten. Daarom wilde ik ook graag de top coat van Boho proberen! Ook deze zit weer in een super schattig flesje. Dat is één van de redenen dat ik dit merk zo leuk vind. Maar er zijn meer redenen, want het merk is dierproefvrij en alle lakjes zijn nog vegan ook! De top coat van Boho brengt ook weer fijn aan en zorgt ervoor dat nagellak net enkele dagen langer blijft zitten. Ook hierbij merk ik geen mega groot verschil, maar het is toch iets!

Boho top coat

Boho nagelverzorging


Het lijkt me wel duidelijk dat ik fan ben van het merk Boho en dus ook van deze Boho nagelverzorging. Vooral de nagelverharder vind ik echt een topper, die is nu al bijna voor de helft op. Helaas maken zowel de base coat als de top coat geen mega verschil in hoelang je manicure blijft zitten. Het scheelt net een dag of misschien soms twee, dat ligt er natuurlijk ook aan hoeveel je doet met je handen. Maar de producten werken in ieder geval allemaal fijn! De Boho verzorgingsproducten vind je natuurlijk in de webshop van Solobiomooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies