• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagellakjes - Natuurlijk en dekkend!

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho nagellakjes - Natuurlijk en dekkend!

Ik heb heel wat natuurlijke verzorgingsproducten geprobeerd en ik probeer meer natuurlijke make-up. Maar ik had nooit natuurlijke nagellak geprobeerd en daar was ik toch wel heel benieuwd naar. Meestal hebben natuurlijke merken niet veel leuke tinten en ik houd net van knallende en donkere kleuren. Gelukkig heb ik nu Boho nagellakjes in huis!

Ik heb heel wat natuurlijke verzorgingsproducten geprobeerd en ik probeer meer natuurlijke make-up. Maar ik had nooit natuurlijke nagellak geprobeerd en daar was ik toch wel heel benieuwd naar. Meestal hebben natuurlijke merken niet veel leuke tinten en ik houd net van knallende en donkere kleuren. Gelukkig heb ik nu Boho nagellakjes in huis!

Het merk Boho Cosmetics


Het merk Boho is helaas niet in de winkel te vinden. Daarom had ik het dan ook nooit eerder kunnen bekijken. Maar ik zag het wel al vaker voorbij komen bij andere bloggers. In tegenstelling tot veel andere merken heeft Boho hele leuke kleuren. Ik gebruik graag een barbieroze of turquoise kleur op mijn nagels. Maar ook donkerrood draag ik graag en dat heeft Boho ook!

Kenmerkend voor Boho is het grote assortiment en de lage prijzen. Het merk Boho komt uit Frankrijk en verkoopt biologische make-up. De verpakkingen zijn recyclebaar; goed voor het milieu dus!

Boho natuurlijke nagellak


De natuurlijke nagellakjes zijn goed voor jezelf, want ze bevatten geen giftige stoffen. Er worden namelijk geen chemische ingrediënten aan toegevoegd. En Boho nagellak is dierproefvrij! Maar hoe is zo’n natuurlijk nagellakje nou eigenlijk qua werking? Zou de dekking wel goed zijn en zou het fijn lakken? Daar kom je maar op één manier achter, ik probeerde ze snel!

Mijn mening


Natuurlijk heb ik beide kleuren op mijn nagels vastgelegd. Ik was blij verrast door de natuurlijke nagellakjes, de dekking is super en ze zijn mooi. Eén laagje is al vrij dekkend, maar twee vind ik altijd het mooiste. De lakjes blijven tevens net zo goed zitten als ‘gewone’ nagellak. Deze lakjes zijn goed gekeurd, ik zou nog wel meer kleurtjes willen! Je vindt de lakjes van Boho in de Solobiomooi webshop.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op The Green Guideover dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies