• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagellak red rose

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
  • Geplaatst in Biologische make-up
Review Boho nagellak red rose

Ik reviewde al eerder een nagellakje van het merk BoHo. Het ging om de Caravane 30, waar ik heel tevreden over was. Naast dit blauwe kleurtje kreeg ik ook nog twee andere kleuren. In deze review is het de beurt aan de Boho nagellak red rose.

Ik reviewde al eerder een nagellakje van het merk BoHo. Het ging om de Caravane 30, waar ik heel tevreden over was. Naast dit blauwe kleurtje kreeg ik ook nog twee andere kleuren. In deze review is het de beurt aan de Boho nagellak red rose.

Over Boho Cosmetics


Minerale oliën of parabenen zal je in de producten van BoHo Cosmetics niet terugvinden. Zelfs hun nagellakken zijn volledig Big 5 Free. Tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, parabenen, xylene, hars van formaldehyde en kamfer zijn er niet in terug te vinden. Ook testen ze niet op dieren!

Boho natuurlijke nagellak 


De mooie, dieprode kleur viel me onmiddellijk op. Het is een soort bordeaux en doet me direct denken aan de herfst. Dat winters tintje is met dit lakje zeker mogelijk. In deze review bespreek ik opnieuw de voor mij belangrijke punten zoals droogsnelheid, de houdbaarheid, de dekking en het borsteltje.

Droogsnelheid


Ik had ervoor kunnen kiezen om alle lakjes van BoHo samen te reviewen. Dat doe ik bewust niet omdat – ook al zijn ze van hetzelfde merk – ze daarom niet altijd dezelfde eigenschappen hebben. Dat heb ik nu zeker ondervonden. Het lakje Caravane 30 droogt echt onmiddellijk. Bij deze was dat iets minder snel. Wanneer ik een halfuur later tegen iets aan stootte, kreeg ik nog pukkeltjes. Wil je het echt helemaal droog dan moet je wel even geduld hebben. Toch wordt het niet storend. Ik merkte alleen een klein verschil met de Caravane 30.

Dekking


Op de website van Solobiomooi.nl wordt aangeraden om steeds twee lagen aan te brengen. Standaard doe ik dit wel. De houdbaarheid wordt er namelijk door verlengd. Hoewel het bij deze soms zou volstaan met 1 laag, koos ik toch voor de aanbevolen twee lagen. De nagelrand was anders nog een tikkeltje zichtbaar. Het lakje laat geen strepen na en je krijgt een mooi geheel. Positief dus! Het borsteltje lakt prettig. Het is wat aan de dunne kant, maar dat vind ik niet zo heel erg.

De houdbaarheid


Hier verdient dit natuurlijke nagellakje een dikke plus. Ik kon het meer dan een week houden zonder dat er een putje in kwam. In mijn geval is dat een hele prestatie, want ik blijf vaak ergens hangen met mijn vingers.

Besluit


Deze Boho nagellak is helemaal geschikt voor de wintermaanden. Hij scoort goed op alle aspecten die ik besproken heb, alleen de droogsnelheid is wat trager.

Deze nagellak is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.nl.

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies