• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagellak kleurtjes

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho nagellak kleurtjes

Dat natuurlijke en dierproefvrije producten niet saai zijn, bewijs ik maar al te graag. En als dat met één merk en/of product kan, dan is dat wel met de Boho nagellak kleurtjes. Ik heb er inmiddels al meerderen geprobeerd en ik ben écht fan. Langzaamaan wil ik mijn stash eigenlijk geheel natuurlijk maken! Uiteraard wil ik jullie deze mooie lakjes ook niet onthouden dus vandaag review ik 5 Boho nagellak kleurtjes.

Boho nagellak kleurtjes

Boho nagellak kleurtjes


Bij mijn eerste kennismaking met Boho nagellak was ik al gelijk verkocht. Ik wilde meer proberen en ik maakte een wishlist, die alsmaar langer werd. De lakjes hebben een schattig uiterlijk, ze zijn vrij budgetproof (zeker voor een natuurlijk lak) en de lakjes zijn verantwoord. Boho kiest de ingrediënten namelijk bewust en houdt rekening met het milieu. Maar ondanks dat is het assortiment nog steeds breed en is de dekking van de meeste lakjes erg goed!

Boho nagellak kleurtjes

Gebruik


Misschien is het je al opgevallen dat de Boho lakjes vrij klein zijn van formaat. Dat is een bewuste keuze van Boho, omdat je nagellak bijna nooit helemaal opmaakt. In dit geval kun je de lakjes tenminste wel opmaken, voordat ze uitdrogen. De verpakkingen zijn dan ook nog eens te recyclen. Het lakken gaat eigenlijk hetzelfde als bij ieder ander lakje. En wat mij vooral is opgevallen, is dat de nagellak echt heel snel droogt! De dekking is meestal ook nog eens top!

Swatches


Ik denk dat ik voor nu genoeg verteld heb over de lakjes en dat het tijd is om ze aan jullie te laten zien! Hieronder vind je een collage van de 5 Boho nagellak kleurtjes die ik vandaag review. En wees gewaarschuwd, want het zou zomaar kunnen dat je na het zien van deze lakjes ook wat lakjes wilt aanschaffen!

Boho nagellak swatches

Conclusie


Eigenlijk blijkt uit de review al dat ik heel enthousiast ben over de Boho nagellak kleurtjes. Niet alle kleurtjes zijn enorm goed dekkend, maar de meesten wel. Sowieso is het resultaat met twee laagjes het mooiste, maar dat vind ik bij elk merk. Je hebt door de ingrediënten geen base coat nodig, maar bij felle kleuren kan dat soms wel handig zijn, zodat de kleur niet in je nagel trekt. Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden, is dat de nagellak niet heel lang blijft zitten. Als ik geen top coat aanbreng, gaat het helaas na twee dagen al splijten. Mocht je dat geen probleem vinden, surf dan snel naar Solobiomooi.nl en scoor wat mooie Boho lakjes!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies