• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagellak en de houdbaarheid

  • Geplaatst op
  • Door Bonnie van OneHandInMyPocket.nl
Review Boho nagellak en de houdbaarheid

Onlangs had ik een drukke week waarbij ik veel moest presenteren aan vakgenoten.  Om er verzorgd uit te zien vind ik het altijd belangrijk dat mijn nagels er mooi uitzien. Een likje lak doet vaak wonderen! Alleen, waarom bladdert nagellak toch altijd zo snel af?  Vaak is er aan het einde van dag 1 al geen sprake meer van strak gelakte nagels… Ik onderzocht nu Boho nagellak en de houdbaarheid!

Boho nagellak


De conditie van je nagels vertelt alles over hoe jij omgaat met je persoonlijke verzorging. Dat vertelde een vriend me eens. En dus kan ik kiezen: of de nagellak verwijderen of er overheen lakken. Maar wacht, is er niet een derde keuze? Jawel, gebruik voortaan BoHo! Ik lees op de site van SoloBiomooi het volgende:

De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingrediënten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen en daarnaast ook silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels“.

Review Boho nagellak

Wat een voordelen! Ik besluit de BoHo Earth te testen, een prachtige “nude” teint. Ik breng 2 lagen aan – tussendoor laat ik het goed drogen – en ben benieuwd hoe lang het blijft zitten. Want ik doe de presentaties voor vakgenoten, klus op ons strandhuisje en chill in het zonnetje in onze nieuwe tuin. Ik loop wat feestjes af, shop, blog en ga zo maar door. Hoe staat het er na 2 dagen voor met mijn BoHo nagels? Of kan ik beter BoeHoe zeggen… Nee hoor, de twee laagjes lak doen hun werk perfect en blijven glanzend mooi.

Lekker relaxen met Boho

De voordelen van BoHo nagellak:


Het blijft lang zitten en het is dierproefvrij & vegan. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, die is namelijk 6,95 euro! Daarnaast is het sneldrogend en je nagels verkleuren niet. Boho nagellak is in maar liefst 48 kleuren verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi. Op de foto is de kleur 'BoHo Earth' afgebeeld.

Genieten van Boho nagellak

---

Ik ben Bonnie en op mijn blog www.onehandinmypocket.nl schrijf ik veel over travel, lifestyle en lekkere recepten.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies