• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho nagellak Caravane

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
  • Geplaatst in Biologische make-up
Review Boho nagellak Caravane

Het cosmeticamerk Boho staat bekend om de natuurlijke ingrediënten. Er zitten maar liefst 73 % natuurlijke ingrediënten in hun nagellakken verwerkt. Die zorgen niet alleen voor een mooie kleur, maar verzorgen daarenboven je nagels. Enkel een mooie kleur op je nagels is niet genoeg als ze er voor de rest alleen maar beschadigd uitzien. In dit artikel laat ik Boho nagellak Caravane aan je zien.

Boho nagellak


Al hun nagellakken zijn zonder tolueen, formaldehyde, parabenen, hars van formaldehyde, dibutyl phthalate, xylene en kamfer. Met deze stoffen komen je nagels beter niet in contact. Ze testen ook niet op dieren. De natuurlijke stof silica, tevens in de lakken van Boho, zorgen voor een versteviging van je nagels.

Boho nagellak Caravane


De nagellak heeft een donkerblauwe glanzende kleur, gelijkwaardig aan de kleur die je ziet in het potje. Het is dus niet zo dat de kleur op je nagels bijvoorbeeld 10 tinten lichter is.

Nagellak zonder tolueen


Een goede dekking is essentieel bij een nagellak. Ik vind het zelf erg lelijk als je het randje van je nagels blijft zien. De 30 Caravane krijgt een dikke 10 op 10 wat dekking betreft. Er wordt aangeraden om twee lagen aan te brengen, maar al na één laag heb je een mooi resultaat. Om dit jullie te tonen, heb ik op de foto hieronder mijn nagels met slechts één laag gelakt. Wil je een langere houdbaarheid dan zijn twee lagen uiteraard wel aan te raden. Mijn nagels zijn ook mooi egaal. De lak toont geen strepen en je krijgt een mooie effen laag.

De borstel


Het ligt heel persoonlijk, maar het borsteltje mocht van mij net wat dunner zijn. Ik gebruik graag vrij dunne borstels zodat ik de randen ook mooi kan lakken zonder mijn vingers te bekladden. Nu was het hier voor mij niet echt storend en heb ik mijn nagels kunnen lakken zonder mezelf volledig in te kleuren. De wat dikkere borstel zorgt er wel voor dat je geen strepen krijgt doordat de lak zich vrij snel over je gehele nagel verdeelt.

De droogsnelheid


Ik testte dit eerst met een sneldrogende topcoat en erna zonder. Resultaat? Er was bijna geen verschil! Deze nagellak is na twee minuten al droog. Als ik met een andere nagellak na een halfuur ergens tegenaan ga, krijg ik onmiddellijk allerlei putjes. Bij deze had ik dit niet en geloof me ik heb het werkelijk uitgetest!

Natuurlijke nagellak


Alle bovenstaande punten zorgen ervoor dat deze nagellak bij mijn lijstje met favorieten kan. De snelle droogtijd, de natuurlijke ingrediënten en de dekking maken dit een toppertje! De Boho nagellak Caravane is online verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies