• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho mascara's

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho mascara's

Als het gaat om mascara’s, dan ben ik erg kritisch. Ik wil een opvallende oogopslag: lange, zwarte, gesepareerde en volle wimpers! Ik had al eerder een natuurlijke mascara geprobeerd en ik blijf graag nieuwe producten testen. Van Solobiomooi mocht ik twee Boho mascara's proberen en dan niet in de standaard zwarte kleur. Kijk je mee naar de review van de bruine en blauwe boho mascara’s?

Als het gaat om mascara’s, dan ben ik erg kritisch. Ik wil een opvallende oogopslag: lange, zwarte, gesepareerde en volle wimpers! Ik had al eerder een natuurlijke mascara geprobeerd en ik blijf graag nieuwe producten testen. Van Solobiomooi mocht ik twee Boho mascara's proberen en dan niet in de standaard zwarte kleur. Kijk je mee naar de review van de bruine en blauwe boho mascara’s?

Het merk


Het merk Boho komt uit Frankrijk en houdt rekening met het milieu. Het assortiment is groot, de producten zijn leuk en de prijzen laag. Het is een duurzaam merk, de verpakkingen zijn zelfs recyclebaar! De verpakkingen zien er leuk uit en daar betaal je dus niet veel voor. Boho heeft producten voor je gezicht, je ogen en ook voor je nagels. Door Boho heb je geen reden om natuurlijke make-up niet te testen!

Boho mascara's

Boho mascara's


De ingrediënten van de natuurlijke mascara's vind je op Solobiomooi. Ik was benieuwd of de mascara’s veel kleur zouden afgeven. Hieronder zie je dat de bruine en de blauwe goed gepigmenteerd zijn! Een blauwe mascara is minder ‘normaal’, maar erg leuk in de zomer. Een bruine mascara is geschikt voor een natuurlijke look. Hieronder vind je de bruine en de blauwe mascara op mijn wimpers.

Boho mascara bruin

Boho mascara blauw

Mijn oordeel


Vooral de blauwe mascara heeft mij verrast, ik vind hem echt heel tof! De bruine is minder opvallend en geschikt voor een rustige look. Qua aanbrengen springt voor mij ook de blauwe mascara er weer uit. Met de bruine mascara knoei ik sneller en die separeert niet zo mooi. De blauwe separeert wel erg mooi en geeft lekker veel kleur af! De Boho mascara's vind je terug in de webshop van SoloBioMooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies