• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho mascara voor volume

Review Boho mascara voor volume

Hoe meer eisen je hebt, hoe moeilijker het wordt om een product te vinden. Nu ik niet alleen natuurlijke en dierproefvrije make-up gebruik, merk ik dat wel. Erg vind ik dat niet, want er zijn zeker wel opties, maar je moet ze even vinden. Deze Boho mascara voor volume voldoet aan mijn eisen, ik was heel benieuwd naar dit product!

Boho mascara voor volume

Als je mijn blog een tijdje volgt, dan weet je dat ik Boho een super leuk merk vind. Het assortiment is groot en alles is natuurlijk, dierproefvrij en zoveel mogelijk biologisch. En als veganist word ik natuurlijk heel blij van de vegan opties, waaronder deze mascara.

Boho mascara vegan

Inhoud

Waar veel mascara's bijenwas bevatten, bevat deze mascara voornamelijk carnauba wax. Dat is afkomstig van een palm en dus plantaardig! De volledige ingrediëntenlijst van deze mascara vind je op de website van SoloBioMooi.

Natuurlijke mascara

Het resultaat

Waar Boho belooft dat de mascara wimperverlengend werkt en volume geeft, was ik heel benieuwd of ze dat ook echt waar zouden kunnen maken. Ik vind het vooral belangrijk dat mijn wimpers lekker opvallen en zoals je hieronder kunt zien, doen ze dat zeker!  Boho volume mascara

Review

Ik had het echt niet verwacht, maar ik ben ontzettend blij met deze mascara. Net zoals bij elke mascara moest ik er mee leren omgaan, maar nu dat het geval is vind ik hem erg fijn. Mijn wimpers worden lekker zwart, lijken enorm lang en krijgen volume. De houdbaarheid vind ik het enige nadeel, die valt helaas tegen. Hij vlekt redelijk snel, maar dat is het enige nadeel dat ik heb ontdekt. Je vindt de producten van Boho in de webshop van Solobiomooi.

Liefs Mariëlle

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies