• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Mascara VEGAN Jungle - ultra long lashes

  • Geplaatst op
  • Door Noa
  • Geplaatst in boho, mascara
Review Boho Mascara VEGAN Jungle - ultra long lashes

In deze blog vertelt onze nieuwste - en jongste - blogger Noa je alles over de Jungle mascara van Boho. Een mascara voor ultralange wimpers, en zoals zoveel producten van Boho volledig vegan. Lees gauw verder!

Noa zit op de havo en is door haar moeder in contact gekomen met natuurlijke cosmetica en huidverzorging. Sindsdien is ze steeds meer natuurlijke cosmetica en huidverzorging gaan gebruiken. Zo beschermt ze de natuur en het is beter voor haar huid! Deze keer deelt ze haar belevenis van de Jungle mascara - ultra long lashes met jullie.

Mascara gebruik ik dagelijks, en ik vind het vooral belangrijk dat het de hele dag goed blijft zitten. Het liefst gebruik ik een mascara die mijn wimpers langer maakt en veel volume geeft. Ik had nooit gedacht dat een natuurlijke mascara deze dingen kan waarmaken!

Meer informatie over de Boho Jungle mascara

De formule van deze natuurlijke mascara is gebaseerd op biologisch cranberrywater en verrijkt met biologisch bruin lijnzaadextract met verzachtende eigenschappen, en is volledig veganistisch. De mascara bevat geen klonten en is ook nog eens de winnaar van de Cosmébio Trophies 2019 in de categorie 'Innovation' en van de Beauty Victories 2019 in de categorie 'Organic'.

Deze mascara respecteert de huid rondom je ogen, dus dit is zeker een aanrader als je een gevoelige huid hebt rondom de ogen. 

Over het merk Boho

Boho Green Cosmetics werkt met mensen die moeilijk een baan kunnen vinden, zoals mensen met een handicap. Die mensen met 'afstand tot de arbeidsmarkt' pakken bij Boho de spullen in en zorgen ervoor dat het - via ons - bij jou terecht komt. Mooi toch?
Door het aanschaffen van biologische cosmetica van Boho draag je ook nog bij aan duurzaamheid. Ze doneren namelijk 1 procent van hun omzet aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu. 

Dan over de verpakking van de Boho Jungle mascara

De mascara brengt een jungle vibe met zich mee: groen, blaadjes erop, je ziet nog net geen aapjes zitten maar het is superleuk om te zien. Op de verpakking zit een klein etiket dat je kunt uitvouwen, met info over de ingrediënten en de houdbaarheid. Natuurlijk staat er op de verpakking het logo en wat voor mascara het is. 

Boho besteedt veel aandacht aan hun verpakkingen. Ze hebben al 80% van het plastic weten af te stoten over hun gehele lijn, en ook deze mascara komt in een verpakking van gerecycled papier met aan de binnenkant slechts een superdun laagje plastic (dat moet wel, omdat papier door een vloeistof natuurlijk uiteindelijk desintegreert, en dat wil je niet). Hun liquid foundation bijvoorbeeld kwam altijd in een plastic tube, maar zit nu in een glazen potje met een dopje van bio-plastic, dat afbreekbaar is. Voor mensen die hun plastic consumptie willen verminderen, is Boho een heel goed merk!

Wat vind ik van deze 100% natuurlijke mascara?

Ik was echt verbaasd over deze mascara. Ik had verwacht dat de mascara heel dun was en dat het heel snel zou uitlopen, maar integendeel juist! 

De mascara smeert heel fijn. Het borsteltje is vrij lang en heeft opvallend korte haartjes. Dit is waarschijnlijk wat zorgt voor het verlengende effect. Er zitten geen klontjes in zoals bij sommige 'gewone' (niet biologisch gecertificeerde) mascara’s. De mascara zit de hele dag goed en loopt niet uit. Ik ben er erg blij mee, omdat ik nu mijn wimpers langer en voller kan maken met iets wat goed is voor mijn wimpers. Het is zeker een aanrader en ik durf te wedden dat ook jij verbaasd zult zijn over deze mascara!

Heb je interesse om deze mascara of andere cosmetica van Boho zakelijk te verkopen? Neem dan eens een kijkje bij Yaviva: dé groothandel natuurlijke cosmetica (en dus ook van deze mooie Jungle mascara). 
Yaviva Home
Boho pagina

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies