• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Liberty Island collection

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho Liberty Island collection

Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben van de nagellakjes van Boho! Er staan niet voor niets al een aantal reviews online. De meeste producten zitten vast in het assortiment, maar Boho heeft nu een limited edition uitgebracht. En wel met nagellak: de Boho Liberty Island collection!

Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben van de lakjes van Boho! Er staan niet voor niets al een aantal reviews online. De meeste producten zitten vast in het assortiment, maar Boho heeft nu een limited edition uitgebracht. En wel met nagellak: de Boho Liberty Island collection!

Boho natuurlijke nagellak


Het assortiment van het Franse merk Boho is enorm divers. Van make-up tot nagellak en kwasten, je vindt het er allemaal. De lakjes van het merk zijn verkrijgbaar in allerlei leuke nude, felle of juist donkere tinten. Deze collectie springt er uit omdat het deels pastel tinten zijn en deels nude tinten. In totaal bestaat de collectie uit 6 lakjes die dierproefvrij en vegan zijn. Bovendien zijn ze 10-free wat betekent dat de 10 meest chemische stoffen er niet in verwerkt zitten.

 

Boho nagellak tinten


Hoewel de kleuren dus niet allemaal binnen ‘dezelfde type kleur’ vallen, vind ik ze wel heel goed bij elkaar passen. De namen van de lakjes zijn als volgt: Pure, Light, Summer, Dream, Warm en Sand.
Ik ga ze stuk voor stuk even af om ze te beschrijven! Pure is zoals de naam al zegt een hele pure kleur, namelijk wit. Een tint als deze had ik nog niet gezien in duurzaam nagellak land. Light is zoals ook hierbij de naam zegt een lichte tint. Hij lijkt wat op de witte, maar is meer roze van kleur.
Summer past ook nog wel bij de pasteltinten, deze is namelijk pastelgeel: heel tof!
Dan gaan we over naar de nude kleuren. Dream is een roze/bruine kleur met hele lichte shimmers. Warm is een warme bruine tint die geen glitters bevalt, maar wel glanst. Als laatste hebben we dan nog Sand.
Dit is ook een nude kleur, maar met hele mooie glitters!

Swatches


Op de fotocollage hieronder vind je de swatches van alle lakjes. Van links naar rechts en van boven naar onderen zie je: Pure, Light, Summer, Dream, Warm en Sand. Zoals je kunt zien, dekken alle kleuren heel erg goed. Bij alle Boho nagelllakjes draag ik twee laagjes, omdat de kleuren dan het beste tot zijn recht komen. Maar ze dekken bij één laagje ook al behoorlijk, dus mocht je een keer haast hebben.

Conclusie

Het is eigenlijk best jammer dat deze natuurlijke nagellak maar tijdelijk beschikbaar zijn, ze zijn namelijk hartstikke mooi! Elke kleur is bijzonder en ze dekken allemaal ontzettend goed. Geen enkele tint werkt streperig, zelfs de witte niet. De natuurlijke nagellak van Boho drogen ontzettend snel en ook het uitharden gaat er snel. Met een base en top coat blijft het ongeveer 2 à 3 dagen zitten. Maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel je met je handen doet. De Boho liberty island collection is verkrijgbaar bij Solobiomooi. Wees er snel bij als je ze ook wilt scoren, want op is dus helaas echt op!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies