• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Gypsy Palette Earth en wenkbrauwpotlood

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Biologische make-up
Review Boho Gypsy Palette Earth en wenkbrauwpotlood

Sommige producten gebruik ik al een hele tijd voordat ik aan de review toekom. En in het geval van deze twee producten is dat echt ontzettend zonde, want ze zijn de aandacht meer dan waard! Het Boho Gypsy Palette Earth is het mooiste natuurlijke oogschaduwpalette dat ik ken en het wenkbrauwpotlood werkt ook super fijn.

Boho Gypsy palette Earth

Ik zeg het maar gewoon: dit palette is GEWELDIG. Ik  gebruik het al maandenlang bijna elke dag. Het palette bestaat uit 2 lagen en elke laag bevat 4 oogschaduws (matt en shimmers). Dat maakt dit palette perfect voor zowel everyday looks als looks voor een feestje.

Aan de onderstaande ooglook kun je wel zien dat de kleuren prachtig zijn én goed gepigmenteerd. Ik vind vooral de oranje tint heel mooi staan bij mijn blauwe ogen.

Review Boho gipsy palette

Boho gipsy oogschaduw palette

Boho wenkbrauwpotlood

En ook het Boho wenkbrauwpotlood is heel fijn in gebruik. Ik gebruik hem alleen zelf niet meer, omdat het potlood niet vegan is. Op de ingrediëntenlijst kom je namelijk bijenwas tegen, zo zonde! Het is wel de perfecte tint voor blonde dames en het resultaat is natuurlijk.

Review Boho wenkbrauwpotlood

Full face look

Last but not least: een complete look met het wenkbrauwpotlood en het oogschaduwpalette!

Natuurlijke make-up look

Review

Omdat het oogschaduwpalette vegan én mega geweldig is, gebruik ik die nog steeds elke dag met liefde. Van het wenkbrauwpotlood heb ik helaas afscheid genomen, omdat ik veganist ben en dus geen bijenwas wil gebruiken. Maar ook die is prettig in gebruik. Helaas viel bij mij wel al vrij snel het borsteltje er af, niet zo handig!

Je vindt de producten van Boho in de Solobiomooi webshop.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies