• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Gypsy palette en blush

  • Geplaatst op
  • Door Deb van BeautyGoddess.nl
Review Boho Gypsy palette en blush

Ik heb al meerdere producten van het merk Boho Cosmetics geprobeerd en telkens weet dit natuurlijke merk uit Frankrijk me te verrassen. In het artikel van vandaag laat ik je een blush zien en het Boho Gypsy palette. Dus als je benieuwd bent naar de review van deze producten en de uiteindelijke look die met de producten tot stand is gekomen, bekijk dan zeker dit artikel!

Ik heb al meerdere producten van het merk Boho Cosmetics geprobeerd en telkens weet dit natuurlijke merk uit Frankrijk me te verrassen. In het artikel van vandaag laat ik je een blush zien en het Boho Gypsy palette. Dus als je benieuwd bent naar de review van deze producten en de uiteindelijke look die met de producten tot stand is gekomen, bekijk dan zeker dit artikel!

Boho gypsy palette

Boho natuurlijke make-up


De producten van Boho bestaan grotendeels uit natuurlijke ingrediënten, namelijk maar liefst voor 99 %. Daarvan is een deel biologisch en alle producten van Boho zijn dierproefvrij. Ik kijk altijd goed naar de ingrediënten in make-up en verzorgingsproducten, omdat ik een gevoelige huid heb. Ik vermoed dat mijn huid qua eczeem het minste reageert op natuurlijke ingrediënten. Nog niet zolang geleden had ik helaas nog veel last van eczeem en dat weet ik nog al te goed!

Boho doneert 1 % van de omzet aan goede doelen die bijdragen aan het beschermen van de natuur. De verpakkingen zijn mooi en zelfs ook recyclebaar. Naast dit maakt Boho ook onderdeel uit van herbossing in de Franse natuur. Dit zijn naast de mooie producten, ook nog hele mooi gedachten! Maar hoe zijn de producten? Bekijk snel de rest van deze review voor mijn mening over de producten.

Boho Gypsy palette


Het palette van Boho bestaat uit drie onderdelen, die op elkaar bevestigd zijn met kleine mageneten. Onder de ‘deksel’ zitten twee lagen. In het eerste onderdeel zitten vier tinten oogschaduw met glitter en in het tweede onderdeel zitten vier matte oogschaduw kleuren. Alle oogschaduws zijn overigens los te koop, het is een navulsysteem. Hieronder vind je de swatches van beide lagen. Matte oogschaduws zijn perfect om mee te blenden. In dit geval zijn ze wel vrij poederig en daarom heb ik bij de look een oogschaduw primer gebruikt. Zo komen de tinten het beste tot hun recht.

Boho palette gypsy

De eerste swatches zijn van de kleuren Cachemire, Cuivre, Ombre en Rose noire. De tinten zijn allemaal goed gepigmenteerd, voelen zacht aan en glanzen mooi. De enige tint die wat poederiger is, is de kleur rose noire. Als we naar de volgende laag kijken, vinden we vier koele kleuren. Alleen de witte oogschaduw is niet matt en is hierdoor ook erg mooi als highlighter. De tweede reeks swatches is van de tweede laag, met de tinten: Mousseline, Cèdre,  Jonc de mer en Laine.

Boho gypsy swatches

Boho gypsy palette swatches

Boho Cosmetics bois de rose blush


Naast het palette probeerde ik ook een blush van Boho. Deze zit in een verpakking van karton, welke precies om de blush heen past. Op deze manier bespaart Boho materiaal en wordt er niets verspild. Ik vind de afdruk van het vlindertje van het Boho logo in de blush erg mooi. Deze blijft gelukkig ook zichtbaar als de blush al meerdere keren gebruikt is.

Boho blush

De pigmentatie van de blush is enorm goed! Om geen clown te worden, moet je daarom wel oppassen met het aanbrengen van de blush. Je kunt hem beter opbouwen dan ineens teveel van het product gebruiken. Op bleke huidjes (bijvoorbeeld in de winter) is de kleur misschien wat te opvallend, maar bij mijn tint en sproetjes past de terracotta kleur gelukkig erg goed!

Boho blush swatch

Look met de producten


Natuurlijk maakte ik met het oogschaduw palette en de blush nog een full face look. Van het oogschaduw palette heb ik als eerste de tinten Laine, Cachemire en Ombre gebruikt in de binnenste ooghoek. In de crease en in de buitenste ooghoek heb ik de kleur Roise Noire gebruikt. Vervolgens heb ik die tint een beetje vervaagd met  Jonc de mer. Het is een geslaagde look geworden!

Boho make-up look

Meer weten? Het Boho Gypsy palette en de blush van Boho zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi!

--

De originele review is verschenen op de blog van Deb: beautygoddess.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies