• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Figue lipstick

  • Geplaatst op
  • Door Marielle van TheGreenGuide.nl
Review Boho Figue lipstick

Als je wilt gaan voor een classy make-up look, dan is rode lipstick een hele goede oplossing. Ik vind het onwijs mooi, maar ik draag het eigenlijk veel te weinig! En dat terwijl rood eigenlijk altijd wel kan, ik zou het eigenlijk vaker moeten dragen! Gelukkig heb ik een mooi rood kleurtje van Boho, namelijk de Boho figue lipstick en deze lipstick laat ik in dit artikel aan je zien!

Als je wilt gaan voor een classy make-up look, dan is rode lipstick een hele goede oplossing. Ik vind het onwijs mooi, maar ik draag het eigenlijk veel te weinig! En dat terwijl rood eigenlijk altijd wel kan, ik zou het eigenlijk vaker moeten dragen! Gelukkig heb ik een mooi rood kleurtje van Boho, namelijk de Boho figue lipstick en deze lipstick laat ik in dit artikel aan je zien!

Het merk


Het merk Boho is een dierproefvrij, natuurlijk en veelzijdig merk. De producten hebben een leuk uiterlijk, maar ze zijn wel betaalbaar. De verpakkingen van Boho zijn overigens ook recyclebaar. Je ziet aan de verpakking dat het een verantwoord merk is. Maar het is absoluut geen saaie verpakking, het heeft wel wat. Boho heeft een leuk assortiment, met allerlei soorten make-up!Boho lipstick figue

Boho Figue lipstick


En van dat assortiment review ik dus vandaag de Boho figue lipstick. Op de onderkant staat nummer 309 en er zit een kleursticker onder. De kleursticker is best donker, de lipstick valt echt lichter uit. De swatches van de lipstick zijn verschillend geworden. Bij de ene lichtinval lijkt het heel dekkend, bij de ander wat minder. En dat zie je ook terug op de foto, het is niet overal heel dekkend.

Wel is de pigmentatie goed, maar de kleur is dus niet zo donker. Verder voelt de lipstick zacht aan en droogt het niet uit. De lipstick is alles behalve mat, het heeft een aardige glans.Boho lipstick figue

Mijn mening


Ondanks dat de kleur niet overal dekt, brengt de lipstick wel fijn aan. De lipstick heeft een fijn strak puntje om het aan te brengen. Na een drankje of hapje moet de kleur wel echt bijgewerkt worden. Maar voor een kleine prijs en een natuurlijk product, is dat niet erg! Meer info over deze Boho Fique Lipstick vind je bij SoloBioMooi. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Boho lipstick figue

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies