• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho en Benecos lakjes | Dierproefvrij en vegan!

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho en Benecos lakjes | Dierproefvrij en vegan!

Hoewel ik helemaal niet veel lakjes meer heb, ben ik nog steeds dol op nagellak. Ik vind het leuk om er mee te spelen en ik word altijd vrolijk van gelakte nagels. Vroeger had ik ontzettend veel lakjes en dat is nu denk ik 10 keer minder. Inmiddels is mijn stash geheel dierproefvrij en vegan. En hij bestaat nagenoeg uit Boho en Benecos lakjes, waarvan ik er vandaag 3 aan je ga laten zien!

Boho en Benecos lakjes

Benecos peach sorbet


Ik begin even bij het lakje van Benecos, want daar is er in deze review maar één van. Het assortiment van Benecos is lekker kleurrijk en de lakjes zijn prima betaalbaar. Helaas zijn de lakjes niet geheel natuurlijk, maar wel grotendeels. Peach sorbet is een perfecte kleur voor de zomer, ik word er helemaal vrolijk van! Het lakje dekt met één laagje goed, maar met twee laagjes vind ik het altijd het mooiste. Na het lakken droogt de nagellak ook lekker snel!

Benecos peach sorbet

Boho solar gold


Als je denkt aan zomer, dan denk je misschien ook aan Ibiza. En als je aan Ibiza denkt, dan denk je misschien ook wel weer aan de hippie style. Daar past dit lakje van Boho, Solar gold, ook perfect bij. Het is een goud lakje dat héél goed dekt en heel mooi lakt. Dit is niet alleen een perfecte kleur voor een Boho look, maar bijvoorbeeld ook voor de feestdagen. Ook dit lakje droogt mega snel, ik vind hem echt geweldig!

Boho solar gold

Boho earth


Het tweede lakje van Boho in deze review en het laatste lakje voor dit artikel is Earth. De lakjes van Boho zijn ook grotendeels natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Om precies te zijn bevat dit lakje 73 % natuurlijke ingrediënten. Dit is, zoals de naam al zegt, echt een aarde tint. Ik houd hier persoonlijk wel van, het is niet zo opvallend en het kan altijd. Ook de dekking van deze tint is weer ontzettend goed en ook dit lakje droogt snel.

Boho earth

Boho en Benecos lakjes


Op dit moment bestaan er amper geheel natuurlijke nagellak merken. Dit is ook best moeilijk om te maken, omdat natuurlijke nagellak vaak op waterbasis is. En dan is het er ook zo weer van af… De Boho en Benecos lakjes bevatten in ieder geval niet de meest schadelijke stoffen zoals: kamfer, parabenen, xylene, formadehyde, tohuleen en formadehyde.

Het assortiment van beide merken is aardig groot, je kunt er echt genoeg vinden. De lakjes dekken dus goed en drogen snel. Wat ik helaas wel merk, is dat ze niet langer dan 2 dagen blijven zitten. Het gebruik van een base coat en top coat is dus belangrijk, maar verder neem ik het voor lief! Je vindt de producten van Benecos en Boho bij Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies