• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws

Waar ik een aantal jaren geleden nog rondliep met blauwe oogschaduw, zal ik dat nu echt niet meer doen (tenzij het voor carnaval is). Tegenwoordig houd ik mijn ooglooks liever draagbaar. Zelfs een klein beetje oogschaduw maakt verschil en dat vind ik nou zo leuk. Ik mocht het Boho earth palette proberen en review deze in dit artikel voor je.

Boho Earth Palette

Even terug maakte ik kennis met de Boho mascara en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Ook dit Boho Earth palette vind ik prachtig door de mooie vormgeving. Elk plateau sluit met behulp van kleine magneten op elkaar aan. Het is echt een mooi palette om te zien!

Boho Gypsy Palette

Wat Boho belooft

De oogschaduws in dit palette bevatten een minimum aan natuurlijke ingrediënten van 99%. Op de ingrediëntenlijst vind je bijvoorbeeld maisolie en abrikozenolie. De tinten kunnen droog aangebracht worden, maar ook nat, zodat ze nog beter uitkomen. 

Wat dit palette extra duurzaam maakt, is dat de oogschaduw pans opnieuw gevuld kunnen worden. De oogschaduws zijn namelijk ook los verkrijgbaar. Boho is overigens een dierproefvrij merk en dit palette bevat geen dierlijke ingrediënten.

Swatches

Zoals je hieronder kunt zien, zijn de swatches erg mooi. Ik heb deze swatches droog gemaakt. De matte tinten zijn dan wat minder goed gepigmenteerd, maar dat vind ik geen probleem. Onder deze foto kun je de look zien die ik met dit palette heb gemaakt.

Review Boho Earth palette

Wat ben ik blij met het Boho Earth palette! Ik denk dat dit de komende jaren een favoriet blijft. Als de oogschaduws op zijn, dan vul ik ze gewoon weer aan met de losse pans. De witte shimmery tint vind ik prachtig als highlighter, die gebruik ik daarom elke dag! Maar naast draagbare looks kun je met dit palette ook mooie smokey eyes maken. Het palette heeft alles wat ik belangrijk vind bij een goed oogschaduw palette.

Je vindt het palette in de webshop van SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op mevrouwmiauw.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies