• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho bronzing powder Terre des Cévennes

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
  • Geplaatst in Biologische make-up
Review Boho bronzing powder Terre des Cévennes

Een poeder gebruik ik dagelijks. Ik heb een zeer bleke huid en dan is het wel aangenaam om er toch een natuurlijk kleurtje op te zetten. Ik kreeg van Solobiomooi een natuurlijke poeder van BoHo toegestuurd. Vandaar ook het artikel van vandaag over de Boho bronzing powder Terre des Cévennes.

Een poeder gebruik ik dagelijks. Ik heb een zeer bleke huid en dan is het wel aangenaam om er toch een natuurlijk kleurtje op te zetten. Ik kreeg van Solobiomooi een natuurlijke poeder van BoHo toegestuurd. Vandaar ook het artikel van vandaag over de Boho bronzing powder Terre des Cévennes.

Boho biologische make-up

Boho werkt enkel met natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze hebben zowat alle cosmetica in hun assortiment waaronder ook nagellak. Ik testte eerder hun nagellak en was daar al erg tevreden over. De poeder beloofde dus veel goeds!

Boho bronzing powder Terre des Cévennes


Zoals ik al zei heb ik een bleke huid. Daarom is het ook uit den boze dat ik een donkere poeder gebruik. Ik wil er namelijk niet uitzien alsof ik een masker op mijn gezicht draag. Bij de eerste blik op de poederdoos vreesde ik dat die te donker zou zijn. Ook het cijfer 7 misleidde me een beetje.

Gelukkig was het tegengestelde waar! Het mocht zelfs nog wat donkerder geweest zijn. Ik moet namelijk een paar laagjes leggen alvorens ik resultaat krijg. Toch vind ik dit nog altijd beter dan dat de kleur veel te donker zou zijn.

Natuurlijke ingrediënten


Eenmaal het zichtbare resultaat er is, ziet het er heel natuurlijk uit. Het lijkt alsof ik gewoon een kleurtje heb door de zon en niet door make-up. Wat me ook opviel, is de frisse geur van de poeder. Make-up heeft meestal een nogal chemische en minder aangename geur, maar dat is bij deze zeker niet zo. Mijn huid voelt nadien ook heel zacht aan. Dat bewijst voor mij al dat de poeder geen schade berokkent aan mijn gezicht. En zo kom ik tot de ingrediënten die natuurlijk, biologisch en dierproefvrij zijn:

INCI: Mica, CI 77891 (TITAANDIOXIDE), Zea maïs zetmeel (Zea maïs (maïs) zetmeel), * Squalaan, zinkstearaat, CI 77491 (IJZEROXIDEN) isostearinezuur, diisopropylsebacaat, CI 77.492 (IJZEROXIDEN) BENZYL ALCOHOL, sucrose tristearaat, CI 77499 (IJZEROXIDEN) dehydroazijnzuur, natriumfosfaat riboflavine, ALUMINA

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

Boho Cosmetics is een prima merk. Ik zou dit merk verkiezen boven alle andere waar chemische troep in verwerkt zit. Make-up hoeft namelijk helemaal niet schadelijk te zijn. Deze bronzing powder is verkrijgbaar bij Solobiomooi.

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies