• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho blush corail - koraal of oranje?

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Boho blush corail - koraal of oranje?

Inmiddels heb ik al wat make-upjes van Boho mogen proberen en ik blijf het leuk vinden om weer wat nieuws te proberen. Boho heeft namelijk een leuk assortiment, met allerlei soorten make-up en vele kleurtjes. Ik was nog erg benieuwd naar de Boho blushes en nu heb de Boho blush corail geprobeerd, een hele schattige blush in een oranje tint. Kijk je snel mee?

Inmiddels heb ik al wat make-upjes van Boho mogen proberen en ik blijf het leuk vinden om weer wat nieuws te proberen. Boho heeft namelijk een leuk assortiment, met allerlei soorten make-up en vele kleurtjes. Ik was nog erg benieuwd naar de Boho blushes en nu heb de Boho blush corail geprobeerd, een hele schattige blush in een oranje tint. Kijk je snel mee?

Boho blush corail


Boho is een Frans merk met een ruim assortiment natuurlijke make-up. Het doel van Boho is om natuurlijke make-up zo leuk mogelijk te maken. En dat doen zij dus onder andere door super leuke verpakkingen. Ik was vooral benieuwd hoe de blush zou werken op de huid. Zou de blush goed gepigmenteerd zijn en zou het wel fijn werken?  En hoe zou de tint van de Boho blush corail  zijn? Want ik vind het belangrijk dat deze mooi staat!

Boho blush corail

Een koraaltint


Ik draag zelf het liefste een peachy tint en dat leek deze wel. Maar dat valt toch echt anders uit, de kleur is veel meer oranje! En dan bedoel ik niet eens koraal (zoals de naam doet vermoeden), maar écht oranje. Oh, en valt het je op dat de verpakking aardig klein is? Dat doet Boho expres om het mogelijk te maken je producten écht op te maken. Zo verspil je zo min mogelijk! Boho houdt rekening met het milieu door verspilling tegen te gaan en dat vind ik erg goed.

Boho blush corail

Ingrediënten


De ingrediëntenlijst van de blush is niet erg lang, het voornaamste ingrediënt is Mica. Mocht je de volledige ingrediëntenlijst willen zien, dan kun je deze terugvinden op de website van Solobiomooi. Je zoekt hiervoor dan gewoon op deze blush!

De kleur


Ik was erg benieuwd hoe de pigmentatie van de blush zou zijn. En qua pigmentatie vind ik deze blush echt goed, wat komt er veel van af! Maar, de kleur valt me helaas tegen. Het is écht een oranje kleur. En gezien zowel de pigmentatie als de kleur opvallend zijn, moet je oppassen.Want voordat je het weet ben je een clown en dat wil je natuurlijk niet. Op de foto hieronder zie je hoe de blush staat wanneer ik hem draag.

Boho blush corail

Conclusie


Eigenlijk vind ik dat de kleur net op het randje is, hij kan nog net. Maar ik vind hem toch behoorlijk oranje, je moet er voorzichtig mee zijn. En ik denk echt dat hij niet iedereen zal staan, vooral bij donkere huidjes zal hij mooi zijn. Verder vind ik de blush fijn werken, maar je moet wel oppassen dat hij niet vlekkerig wordt. Boho heeft gelukkig ook nog andere tinten! Je vindt de Boho blushes Boho natuurlijk bij SoloBioMooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies