• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Boho Beige Clair Compact Powder

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Biologische make-up
Review Boho Beige Clair Compact Powder

Tegenwoordig vind ik het belangrijk dat de producten die ik gebruik niet alleen natuurlijk, maar ook vegan zijn. En als ze dan ook nog eens biologisch zijn, vind ik dat helemaal geweldig. En je denkt misschien dat een review van een poeder niet zo interessant is, maar een goede poeder is essentieel voor een mooie look. Ik gebruik de Boho Beige Clair Compact Powder al maanden, dus het is tijd voor een review!

Boho Beige Clair Compact Powder

Als je de producten van Boho nog niet kent, dan wordt dat hoog tijd! De producten worden ontwikkeld in Frankrijk, zijn geheel natuurlijk en grotendeels biologisch. Uiteraard test het merk niet op dieren en ze hebben veel vegan producten in het assortiment. Wellicht valt het je op dat deze poeder vrij klein is? Dat doen ze bewust, zodat je het zeker op zult maken en dat dus ook milieuvriendelijker is.

Boho compact powder beige clair review

Inhoud

De ingrediënten van dit product vind je natuurlijk op de SoloBioMooi website, maar ik noem er een paar voor je op. Deze poeder bevat onder andere mica, maiszetmeel en plantaardig squalane. Er zijn in totaal 4 tinten verkrijgbaar van deze poeder.

Review Boho compact powder beige clair

Gebruik

Omdat de poeder nauwelijks kleur heeft, heeft het nauwelijks zin om er een swatch van te delen. Maar je vindt hieronder wel een full face look. De poeder matcht perfect met mijn huidskleur en is matterend. Als je een vette huid hebt, houdt ie dat alleen niet heel lang vol.

Make-up look

Review

Toen ik dit product een halfjaar geleden gebruikte, was mijn huid best wel vet. Destijds was de poeder niet voldoende om mijn huid de hele dag matt te houden. Maar, nu mijn huid weer in balans is en dus niet meer zo vet, houdt de poeder mijn huid de hele dag matt. Ik gebruik de poeder elke dag met plezier, het is een héél fijn product!

Je vindt de producten van Boho in de Solobiomooi webshop.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies