• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Benecos shower gel en body lotion aloë vera

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Benecos shower gel en body lotion aloë vera

Inmiddels heb ik meerdere producten van Benecos geprobeerd. Van make-up tot haarverzorging en nu ook lichaamsverzorging. Het assortiment van Benecos is groot en dat is mooi, want de producten zijn fijn! Alle Benecos producten zijn natuurlijk en dierproefvrij. Bovendien hebben ze verschillende vegan producten. Vandaag laat ik de Benecos shower gel en body lotion aloë vera aan je zien.

Benecos aloe vera

Benecos shower gel en body lotion aloë vera


De verpakkingen van deze Benecos shower gel en body lotion aloë vera zijn vrij simpel, maar wel lekker effectief. De ingrediënten staan netjes vermeld en de doppen werken goed. Persoonlijk ben ik altijd wel fan van tubes, omdat ik het prettig vind werken. Een body cream in een pot vind ik toch altijd wat minder handig en het is wat minder hygiënisch.

Benecos shower gel aloë vera


Laten we beginnen met de showel gel, met aloë vera dus. Als we kijken naar de verpakking, zien we dat Benecos ons een fijne douchebeurt wenst, dat is lief! Kijkend naar de voorkant viel me meteen het vegan logo op. Aan de achterzijde worden de ingrediënten en een korte productbeschrijving weergegeven. Het gaat om een mild reinigingsproduct met onder andere aloë vera.

Benecos aloe vera shower gel

Benecos body lotion aloë vera


Door naar de body lotion, die dus ook aloë vera bevat. Ook bij dit product komt het vegan logo weer terug, evenals de ingrediënten op de achterkant van de verpakking. Daar staat bij vermeld dat ook dit product een zacht product is voor de huid. Opvallend vond ik dat de ingrediëntenlijsten van beide producten lang zijn, maar wel grotendeels natuurlijk!

Benecos aloe vera body lotion

Werking


Waarschijnlijk ben je nu dan nog benieuwd naar de substanties en de werking van deze producten. Eigenlijk spreekt dat wel voor zich! De shower gel is vrij vloeibaar en is qua kleur een beetje oranje. Ook de body lotion is niet dik van structuur, maar hij voelt wel voedend aan. Hij zorgt niet voor een witte waas en hij is ook zo verdeeld over de huid. Ik denk alleen niet dat hij voldoende hydrateert als je een hele droge huid hebt. De geur van deze producten is net zoals de werking mild en zacht. Misschien zelfs wel iets te mild, van mij had de geur wel wat sterker aanwezig mogen zijn!

Conclusie


Tegenwoordig kies ik voor vegan producten. Het verbaasde me dat er zoveel shower gels niet vegan zijn, maar gelukkig heb ik nu deze van Benecos gevonden. Deze vind ik erg fijn in gebruik, evenals de body lotion. Het zijn producten zonder al te veel poespas, maar ze voldoen wel precies aan wat ik belangrijk vind! Het leuke merk Benecos is verkrijgbaar bij Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies