• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Benecos shampoo en conditioner melisse

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Benecos shampoo en conditioner melisse

Vroeger vond ik het niet belangrijk welke shampoo en conditioner ik in mijn haren smeerde. Het belangrijkste vond ik dat het goedkoop was, maar ik had alle redenen om er meer onderzoek naar te doen. Mijn haren zijn super stijl, dus verzwarende producten zijn voor mij niet zo handig. Ook had ik best wel last van mijn hoofdhuid. Uiteindelijk stapte ik daarom over op natuurlijke shampoo’s en conditioners. De Benecos shampoo en conditioner melisse zijn nu favoriet!

Benecos shampoo en conditioner melisse

Benecos shampoo en conditioner melisse


Ik heb hierboven al verteld dat deze twee Benecos producten behoren tot mijn favoriete haarproducten. En ik kan je vertellen dat ik bijna geen haarproducten gebruik. Natuurlijk zijn shampoo en conditioner de belangrijkste, maar daarnaast heb ik enkel één droogshampoo! De verpakking van deze Benecos shampoo en conditioner melisse vind ik erg mooi om te zien: clean en simpel maar vrolijk. De producten zijn natuurlijk, dierproefvrij én vegan. Maar gelukkig zijn ze ondanks dat toch lekker betaalbaar: ik houd ervan!

Benecos shampoo – melisse


Laat ik als eerste even ingaan op de Benecos shampoo! De ingrediëntenlijst is terug te vinden op Solobiomooi. Zoals de naam al zegt, bevat de shampoo melisse, maar bijvoorbeeld ook brandnetel. Er zitten gelukkig geen siliconen in! Zoals ik hierboven al vertelde, zijn mijn haren erg stijl en siliconen kunnen je haren dan al snel verzwaren. De shampoo heeft een lekkere geur en mijn haren voelen na gebruik heerlijk schoon aan.

Review benecos shampoo en conditioner

Benecos conditioner – melisse


Door met de conditioner! Hier ben ik meestal niet zo kieskeurig over, want ik smeer het enkel in de puntjes van mijn haren en spoel het zo weer uit. De conditioner bevat net als de shampoo melisse en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. Ofwel het maakt je haren zacht, waardoor je geen klitten krijgt. Maar dit product bevat ondanks dat gelukkig geen siliconen. Ook van dit product vind je de ingrediëntenlijst weer op de site van Solobiomooi.

Werking


Hoe de verpakking eruit ziet, is je wel duidelijk nu. Maar hoe zien de substanties er uit? Zowel de shampoo als de conditioner zijn niet super dik, maar werken daardoor wel fijn. Ze zijn beiden goed te verdelen en ook weer uit te spoelen. Ik had het niet verwacht, maar de shampoo schuimt aardig. Gelukkig reageert mijn hoofdhuid daar niet op, het is een milde reiniging dus. De conditioner maakt mijn haren gelukkig niet zwaarder, maar wel lekker zacht.  Ik heb echt het idee dat mijn haren na het wassen met deze producten beter in model (blijven) zitten!

Benecos shampoo en conditioner review

Conclusie


Ik geloof dat ik nog nooit zo’n korte review heb geschreven, maar meer uitleg is denk ik ook niet nodig. Ik ben echt heel erg blij met deze twee producten en gebruik ze erg graag. Het totaalplaatje klopt gewoon en daarom zou ik ze ook zo weer opnieuw kopen als mijn voorraad van haar producten op is. Je vindt de producten van Benecos in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies