• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Benecos Pomgranate & Rose bodylotion

  • Geplaatst op
  • Door Fleur van de Wall Bake
Review Benecos Pomgranate & Rose bodylotion

Fleur (op Instagram actief onder @hetgroeneaccent) woont in Utrecht en is getrouwd. Ze is al een heel aantal jaren bezig met de vraag: hoe kan ik mijn leven duurzamer inrichten?, en heeft daarbij ook biologische, natuurlijke cosmetica ontdekt. Vandaag reviewt ze een bodylotion van het merk Benecos.

Ik ben een groot fan van bodylotion. In ieder geval mijn huid, die is gék op bodylotion. Al een hele tijd gebruik ik iedere dag bodylotion en nu is mijn huid eraan verslaafd geraakt. Als ik een dag overslag wordt mijn huid direct droog. Het maakt me niet uit: er zijn ergere dingen om verslaafd aan te zijn en ik vind de dagelijkse aandacht voor mijn huid eigenlijk wel fijn. 

Met dat dagelijkse gebruik verslijt ik grote hoeveelheden bodycrème, bodylotion of bodybutter, dus het is altijd fijn nieuwe te krijgen. Bij SoloBioMooi weten ze dat ook en stuurden ze me de bodylotion van Benecos op om uit te proberen. In dit artikel vertel ik jullie wat ik ervan vond.

Benecos Pomgranate & Rose bodylotion

Ik kan er kort over zijn: ik ben fan! Deze bodylotion is in één woord geweldig. Hij trekt snel in en ruikt heerlijk. Daarbij is de substantie top: niet te vet maar ook niet te licht. Nu heb ik de Pomgranate & Rose getest maar ik ga de andere geuren ook aanschaffen. Sterker nog, ik wil wel meer producten van Benecos gaan proberen, want ze hebben echt alles!

Over het merk Benecos

Benecos is een Duits merk dat ontstond met het idee dat duurzame, natuurlijke en/of biologische producten helemaal niet te duur, saai, eentonig en onaantrekkelijk hoeven te zijn. Benecos wilde bewijzen dat je ook een mooi, cool, betaalbaar en natuurlijk product kunt maken. Het is een merk dat veel mensen aanspreekt en voor iedereen toegankelijk is. Mooi! 

Wat ik bijzonder vind aan Benecos, is de prijs-kwaliteit verhouding. Benecos heeft hele schappelijke prijzen (vind ik). Deze bodylotion kost bijvoorbeeld maar €5,40. Het idee dat duurzame, natuurlijk en biologische beautyproducten een stuk duurder dan reguliere producten is in ieder geval niet gebaseerd op Benecos.  

De verpakking ziet er fris en aantrekkelijk uit en spreekt denk ik veel mensen aan. 

Benecos verkoopt verder nog make-up, make-up kwasten, shampoo, conditioner, verzorgingsproducten voor mannen, douchegels en deodoranten. Alles is natuurlijk, biologisch en vegan. 

Ik mocht al eerder producten uitproberen van Solobiomooi. Namelijk die van JOIK. Lees hier mijn review!

Waar te koop

Mocht je deze bodylotion ook willen proberen, koop hem dan bij Solobiomooi. Hun webshop biedt heel veel producten van Benecos aan. Sowieso kun je daar terecht voor heel veel fijne natuurlijke beautyproducten. Geniet er van!

Liefs, Fleur

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies