• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Benecos nagellak x 4

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Benecos nagellak x 4

Waar ik vroeger meer dan 100 lakjes had, heb ik er nu nog geen 20! Wauw, wie had dat nou ooit gedacht? En waar ik vroeger allerlei merken had, heb ik er nu nog maar twee. Namelijk Boho en Benecos en dat is de schuld van Solobiomooi ;) Ik heb even terug 4 mooie kleurtjes van de Benecos nagellak kunnen toevoegen aan mijn stash. Kijk je mee of ik deze lakjes ook weer net zo mooi en fijn vind?

Review Benecos nagellak

Review Benecos nagellak


Ik ga zoveel mogelijk voor natuurlijk, qua verzorging, qua make-up, maar ook qua nagellak. 100 % natuurlijke nagellak bestaat helaas nog niet, maar er bestaat wel nagellak die stukke minder schadelijk is voor je nagels, je gezondheid en het milieu. De nagellak van Benecos is dierproefvrij, vegan en bevat de meest schadelijke ingrediënten niet. Mocht je de ingrediënten willen bekijken, dan kun je het beste even naar de website van Solobiomooi gaan, daar vind je de lijstjes!

Cherry Red


Let's jump into de swatches, want dat is bij nagellak toch wel één van de belangrijkste dingen. Ik begin even met de meest donkere tint van deze review, namelijk een rode kleur. Deze heet Cherry Red en is super chique, je kunt dit eigenlijk altijd wel dragen. Het lakje dekt eigenlijk meteen, maar ik vind nagellak altijd het mooiste met twee laagjes (ongeacht het merk).

Cherry Red Benecos

Blue Sky


Van donker gaan we over naar lekker fel en pastel. Het kleurtje met de naam Blue Sky is baby blauw en springt van je nagels af. Ook van dit lakje heb ik weer twee laagjes gebruikt, het geeft absoluut geen strepen. De kwastjes zijn overigens net zoals bij veel andere nagellak merken: niet te breed en goed meegaand.

Blue Sky Benecos

Be My Baby


Van baby blauw gaan we naar baby roze. Dit is toch wel het meest schattige kleurtje in deze review. Ik moet hierbij wel zeggen dat ik er drie laagjes van heb aangebracht, want dan dekt het lakje het mooiste. Het is een heel licht tintje, dus dat verwachte ik eigenlijk ook wel. Ik vind het verder echt een mooi kleurtje!

Be My Baby Benecos

Minty Day


Na pastel roze en pastel blauw is het tijd voor een mintkleurig lakje. Minty Day is, zoals de naam al zegt, super mintgroen. Een heel fris kleurtje, perfect voor de lente! Ook hiervan heb ik twee laagjes aangebracht en ook dit lakje geeft geen strepen. Oh, had ik al gezegd dat de lakjes ook nog eens lekker snel drogen?

Minty Day Benecos

Conclusie


In deze review is tot nu toe nog niets negatiefs naar voren gekomen en dat gaat ook niet meer gebeuren! Ik gebruik Benecos nagellak al een hele tijd en ik pak ze er met veel plezier bij. De kleurtjes zijn lekker verschillend, je hebt dus genoeg keus en ze werken prettig. De dekking is goed en ze drogen snel. Ik denk dat het telkens 2 dagen netjes blijft zitten en op dag 4 vind ik dat ik het er weer af moet halen. Je kunt natuurlijk een goede base & top coat gebruiken om dit op peil te houden. Je vindt de lakjes van Benecos natuurlijk bij Solobiomooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik blog vijf dagen in de week op www.gekopmakeup.nl. Daar vind je artikelen over beauty, fashion, lifestyle en travel. Kortom; alles wat ik leuk vind om te delen. Volg mij ook op Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat en Youtube! Op al deze accounts vind je me onder de naam ‘gekopmakeup’!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies