• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Baobab olie van Oils of heaven

  • Geplaatst op
  • Door Deb van BeautyGoddess.nl
Review Baobab olie van Oils of heaven

Een olie voor mijn gezicht gebruiken? Dat is tegenwoordig onderdeel van mijn gezichtsverzorging! Tot nu toe heb ik er al meerdere geprobeerd, maar de organische baobab olie van Oils of Heaven kende ik nog niet. De oliën van dit merk bevatten het beste van de natuur en zitten boordevol anti-oxidanten en vitaminen. In dit artikel lees je wat ik vind van deze bijzondere olie!

Review Ooh oils of heaven

Baobab olie


OOH, ook wel Oils of Heaven is een merk dat de hele wereld heeft afgezocht naar de beste gezichtsoliën voor je huid. Het merk streeft niet alleen naar de beste olie, maar ook naar de beste werkomstandigheden. Daarom nemen ze de ingrediënten af bij kleine en lokale leveranciers. Hier hebben vooral ook vrouwen baat bij, omdat zij zo kunnen voorzien in het levensonderhoud. Oils of Heaven maakt zo de wereld een beetje beter!

baobab-olie-oils-of-heaven

Inhoud & voordelen


De baobab olie is afkomstig uit zaden van de vruchten van de Baobab boom en wordt koud geperst. Zo behoudt de olie al het goeds. De olie bevat veel vitaminen, onverzadigde vetzuren en anti-oxidanten, waardoor dit product zeer geschikt is als anti-aging product. Baobab olie verzacht en herstelt de huid, verbetert de elasticiteit, stimuleert celvernieuwing en kan eczeem en psoriasis helpen verlichten.

Werking & gebruik


De olie zit in een flesje van glas met een pipetje, waar ik wel even aan moest wennen. Ik vind het het fijnste om de olie eerst op mijn hand te druppelen en het vervolgens op mijn huid aan te brengen. Zoals je misschien al wel verwacht, heeft dit product een nootachtige geur, maar wel vrij licht. De structuur is stevig en de olie wordt snel opgenomen door de huid. Zelf heb ik een normale huid en ik gebruik het graag als nachtverzorging.

Gelukkig laat de olie geen vettig laagje achter en in de ochtend voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik gebruik na het reinigen van mijn huid ongeveer 3 druppels en masseer dat goed in mijn huid. Als je haast hebt in de ochtend, zou ik het in de avond gebruiken. Dit omdat het toch net wat langer duurt qua intrekken dan een dagcrème. Dit product is overigens ook ideaal als basis voor een minerale foundation!

Oils of heaven Baobab

Conclusie


Ik houd enorm van producten met weinig ingrediënten en dit is zeker zo’n product. Het is namelijk 100 % pure organische baobab olie! Bij de ingrediënten wordt dat overigens vermeld als adansonia digitata, dit is de botanische naam. Je zou verwachten dat de olie niet lang mee zou gaan, omdat er geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Toch is deze olie goed tot november 2019, maar ik denk dat ik dan allang toe ben aan mijn derde flesje! Naast de Baobab olie heeft dit merk nog vier mooie oliën in het assortiment, namelijk Cacay, Moringa, Rosehip en Arganolie. Ze zijn allemaal te koop bij SoloBioMooi!

--

De originele review is verschenen op de blog van Deb: beautygoddess.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies