• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Natuurlijke Parfum
Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum

Ik gebruik tegenwoordig enkel nog natuurlijke parfum, maar het aanbod is helaas nog lang niet zo groot als het reguliere aanbod in drogisterijen. Gelukkig ontdekte ik de 5 natuurlijke parfums van Balm Balm, met elk een andere geurnoot. De parfums zijn niet alleen natuurlijk, maar ook biologisch, dierproefvrij en vegan. Ik maakte kennis met de geuren door middel van een cadeau set, tijd voor een Balm Balm gift set review!

BALM BALM gift set review

Balm Balm biedt producten die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Er is géén sprake van dierproeven, ook niet van kunstmatige toevoegingen en het merk biedt vele vegan opties! Daarnaast zijn de producten betaalbaar én milieuvriendelijk (geen plastic, wél glas).  

Ik heb al heel wat natuurlijke parfums geprobeerd, maar veel geuren spreken me gewoon niet zo aan. Daardoor was ik heel nieuwsgierig naar deze geuren, want ik wilde mijn zeer kleine collectie graag een beetje uitbreiden. 

Review Balm Balm parfum

BALM BALM gift set inhoud

Zoals ik hierboven al noemde, zijn er maar liefst 5 verschillende geuren verkrijgbaar. Als je het moeilijk vindt om te kiezen, dan kun je gelukkig alle geuren proberen dankzij de gift set. Deze bevat kleine flacons van 5 milliliter. 

De varianten die verkrijgbaar zijn, zijn bergamot, lavendel, mandarijn, roos en ylang ylang. En de ingrediënten? Die zijn zo puur als de namen van de varianten! Aan elke parfum is slechts nog 1 ingrediënt toegevoegd, namelijk 100% natuurlijk graanalcohol.

Natuurlijke parfum

De geuren van BALM BALM

Waar de grote flacons gewoon een spray dop hebben, is dat bij deze kleintjes helaas niet het geval. Je moet de parfum dus druppelen, maar ik vind dit geen probleem. De geuren zijn allemaal erg puur, je ruikt écht het ingrediënt waar het om draait.

Balm Balm natuurlijke review

BALM BALM gift set review

Hoewel ik de mini flacons ideaal vind om mee te nemen in mijn tas of op reis, ben ik toch niet helemaal fan van alle geuren. Maar dat is ook niet gek, want iedereen heeft een eigen persoonlijke voorkeur. Met de gift set kun je ze in ieder geval allemaal proberen!

Als ik moest kiezen, dan vind ik de ylang ylang variant en de lavendel variant de fijnste geuren. Maar om eerlijk te zijn, ben ik persoonlijk meer fan van een blend van meerdere geurnoten. De parfums zijn overigens heerlijk als aromatherapie, omdat ze dus zo puur zijn.

Je vindt de producten van Balm Balm bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies