• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Antiseche nourishing oil Indemne

  • Geplaatst op
  • Door Zoë van Zolea.be
Review Antiseche nourishing oil Indemne

Indien ik qua verzorging moet kiezen uit een olie of een crème, dan ga ik eigenlijk altijd voor olie. Dit omdat ik het gewoon erg goed vind werken voor mijn huid, maar ook voor mijn haren. Ik maakte nu kennis met de 100% natuurlijke Antiseche nourishing oil van het Franse merk Indemne en in dit artikel lees je wat ik daar van vind.

Ingrediënten Indemne Antiseche Nourishing Oil

De ingrediënten van deze 100% natuurlijke olie van Indemne zijn als volgt:

Caprylic/Capric Triglyceride, Druivenpitolie, Amandenolie, Hennepolie, Tarwekiemolie, Olive Oil Decyl Esters, Dicaprylyl Ether Lauryl Alcohol, Etherische olie uit stekelige jeneverbes, Etherische olie van oranjebloesem, Etherische olie uit roomse kamille, Squalene, Vitamine E, Parfum (uit etherische olie), Geraniol, Limonene, Linalool.

review indemne antiseche Nourishing oil

Werking Antiseche Nourishing Oil Indemne

Ik word erg blij van de ingrediënten, die eenvoudig te lezen zijn (een goed teken). De producten van Indemne zitten in een flesje van glas, met een handige pomp. Dit Antiseche product is speciaal bedoeld voor de droge huid (zowel voor lichaam, gezicht en haar).

De substantie van de olie is vrij dun, waardoor deze makkelijk te verdelen is. De geur is niet sterk, maar ik ruik toch iets van jeneverbes. Om je een idee te geven: met slechts 2 pompjes kun je je onderbeen insmeren, dus met het flesje van 100 milliliter kun je lang doen!

review indemne antiseche Nourishing oil

Review - Indemne Antiseche Nourishing Oil

Wat Indemne belooft (een olie die de droge huid verzorgt), wordt geheel waar gemaakt. Met slechts een klein beetje van de olie houd ik mijn droge haarpunten al gezond. Sterker nog: als ik meer aanbreng wordt mijn haar vrij vettig, dus je hebt echt maar weinig nodig.

Ik vind het een fijn product om mijn droge huid te verzorgen!

Je vindt de Antiseche nourishing oil van Indemne in de webshop van SoloBioMooi.nl

--

De originele review verscheen op Zolea.be.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies