• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review: Najel Witte Klei gezichts- en haarmasker

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review: Najel Witte Klei gezichts- en haarmasker

De één gebruikt wekelijks een masker en de ander nooit. Het is natuurlijk maar net wat je fijn vindt én wat je huid nodig heeft. Ik heb het een tijdje geprobeerd om geen masker te gebruiken, maar mijn huid heeft er toch echt baat bij. Zeker bij zo’n masker als het Aleppo Najel dode zee moddermasker! Mijn pot is inmiddels alweer voor meer dan de helft op, dus tijd voor een review!

Aleppo najel dode zee moddermasker

Aleppo Najel dode zee moddermasker


Sommigen zweren bij scrubben, maar ik denk dat dit persoonlijk niet goed is voor je huid. Zeker niet bij een gevoelige huid en dat heb ik helaas wel. Zeker bij puistjes is scrubben niet zo handig, daarom zweer ik bij ‘mud masks’. Ik gebruik tweemaal per week een masker en indien nodig op een opkomend of aanwezig puistje om het sneller uit te drogen. Zoals je misschien begrijpt, was ik heel benieuwd naar het Aleppo Najel dode zee moddermasker!

Review Aleppo masker

Gebruik


Het masker van Aleppo Najel zit in een flinke pot, daar doe je wel even mee! Helaas vind ik de pot niet handig werken, je knoeit er nogal snel mee. Het liefste zou ik dit masker daarom in een tube zien. Maar kijkende naar de substantie begrijp ik ook wel dat dat niet zo heel handig zou zijn. Dit masker bevat veel mineralen & zouten, dat maakt hem geschikt voor de huidjes met eczeem en acne. Je hoeft het overigens niet enkel op je gezicht aan te brengen, het is ook te gebruiken op het lichaam.

Mud mask review

Werking


Tijd om het aan te brengen! Het aanbrengen gaat makkelijk, al moet je het wel even roeren voordat je het aanbrengt. De echte modder zit namelijk onder in de pot en daarboven zit wat ‘water’. Ik laat het masker altijd zo’n 20 minuten zitten en was het daarna weer af met een washandje. Wanneer ik het aanbreng, voel ik het op wondjes meteen prikken. Voor mij is dat een teken dat het product ook echt in mijn huid werkt. Mijn huid is daarna namelijk niet geïrriteerd, maar juist zacht en schoon!

Conclusie


Ik had nog geen ervaring met dit merk, maar ik vind dit product echt een topper. Het is krachtig geschut om het zo maar te zeggen. Je voelt het echt werken! En zelfs voor mijn zeer gevoelige huid kan ik dit masker inzetten. Daarna breng ik overigens wel altijd een moisturizer aan, want na het masker kan je huid wel wat verzorging gebruiken. Als deze pot op is, zou ik zo weer een nieuwe kopen! Je vindt het Aleppo Najel dode zee moddermasker in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies