• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Aleppo Najel Dead Sea Mud

  • Geplaatst op
  • Door Zoë van Zolea.be
Review Aleppo Najel Dead Sea Mud

Als er één natuurlijk verzorgingsproduct is waar ik dol op ben, dan is het wel een klei- of moddermasker. Deze producten test ik dan ook erg graag uit, want wat is er meer ontspannend dan een half uurtje met een masker op je gezicht liggen relaxen? Mijn laatste aanwinst: het Aleppo Najel Dead Sea Mud!

Aleppo dode zee masker

Aleppo Najel Dead Sea Mud


Het Aleppo Dode Zee Modder Masker komt in een plastic pot van 150 gram met schroefdeksel en extra beschermend dekseltje. Niet heel erg handig, want na een tijdje komt er modder tussen de schroefdraad waardoor de pot niet meer zo goed sluit. 150 gram is wel een erg mooie hoeveelheid waardoor je erg lang doet met het masker.

Ik gebruik het voornamelijk als gezichtsmasker, maar ook als lichaamsmasker is Dode Zee modder erg geschikt. Dode Zee modder bevat een hoge concentratie zout en andere mineralen die een positieve invloed hebben op je huid. Deze modder wordt ook vaak gebruikt tegen huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acné.

Review najel dead sea mud mask

Ingrediënten Dode Zee Modder: kijk dat lees ik nu eens graag!

Als gezichtsmasker roer ik de modder eerst goed door met een spatel, waarna ik een royale laag op mijn huid aanbreng. Opletten met kleine wondjes, want omdat de modder zo zout is, prikt het een beetje. Ik laat het gezichtsmasker 15 minuten tot een half uur op mijn huid en spoel het dan af met lauw water. Het masker droogt een beetje op, maar zorg er voor dat je het van je gezicht spoelt alvorens het helemaal is opgedroogd.

Review Najel dead sea mud mask

Het effect is meteen te merken! Mijn huid is rustig, zacht en erg schoon zonder trekkerig aan te voelen. Dat is nu precies wat ik verwacht van een gezichtsmasker!

Een pot van dit Aleppo Najel Dead Sea Mud mask kost €7,95, een prima prijs voor een zuinig, natuurlijk masker! De producten van Aleppo Najel zijn niet getest op dieren en bevatten enkel hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Een merk naar mijn hart! Je vindt de producten in de webshop van Solobiomooi.

---

Zoë is 22 jaar, Belg, studente en dol op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Zoë schrijft dagelijks op Zolea.be over haar interesse in (natuurlijke) beautyproducten en het 'groene' leven in België.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies