• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Review Uoga Uoga + Boho oogschaduw

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Uoga Uoga + Boho oogschaduw

Hoewel ik zoveel mogelijk make-up en verzorging gebruik die natuurlijk is, had ik nog wat producten die dat niet (helemaal) waren. De overgang bij sommige producten vond ik namelijk moeilijk. Zo vond ik het lange tijd lastig om een goede natuurlijke mascara te vinden en dit gold ook voor oogschaduw. Maar het is gelukt!

Alphanova baby en kindverzorging

Alphanova baby en kindverzorging

Voor de huidverzorging van mijn dochters kies ik enkel voor natuurlijke skincare. Dit omdat ik hun jonge huidjes en gezondheid niet wil schaden met synthetische ingrediënten. Gelukkig heb ik 2 merken met natuurlijke producten voor baby's en kindjes ontdekt: Alphanova Baby en Alphanova Kids. Ik en mijn dochters laten je graag een aantal favorieten van deze merken zien.

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Voorheen had ik geen enkel idee wat er goed of fout kon zijn aan thee. Ik kocht speciale smaakjes van de bekende merken en normale smaken van de meest goedkope merken, zonder er al teveel over na te denken. Maar dit jaar ben ik me gaan beseffen dat thee écht gezond kan zijn, indien je het zorgvuldig uitzoekt. Met Teatox zit je zeker goed! Ik probeerde nu Sporty Fruits, Pure Beauty en Harmony Chai.

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Op mijn tandpasta na zijn eigenlijk alle cosmetica producten die ik gebruik van dierproefvrije merken en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Tot nu toe gebruikte ik namelijk wel nog de tandpasta's van Paradontax. Maar even terug ontving ik de Nordics tandpasta in de variant charcoal & matcha en gezien ik daar erg benieuwd naar was, besloot ik hem meteen te proberen.