• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Review Benecos nagellak Happy Nails

Review Benecos nagellak Happy Nails

Wist je dat nagellak vaak grotendeels gemaakt is van verschillende chemische stoffen? Dat is niet alleen schadelijk voor je gezondheid maar ook voor het milieu. In dit artikel van blogger Xandra lees je meer over blije nagels met de natuurlijke nagellak van Benecos Happy Nails.

Review HUMAN KIND reinigingsdoekjes

  • Geplaatst op
  • Door Xandra
Review HUMAN KIND reinigingsdoekjes

Al een tijdje was ik op zoek naar een duurzame vervanger voor wegwerp wattenschijfjes. Want dagelijks je gezicht en ogen reinigen met wattenschijfjes zorgt natuurlijk voor veel onnodig afval. Daarnaast zijn wattenschijfjes vaak niet helemaal vrij van gifstoffen. Stap voor stap probeer ik steeds meer duurzamere keuzes te maken waar mogelijk.

Review Surya Brasil Henna Cream natuurlijke haarverf

  • Geplaatst op
  • Door xandra
Review Surya Brasil Henna Cream natuurlijke haarverf

Tot nu toe gebruikte ik eigenlijk nog geen haarkleuring want ik weigerde het om chemische stoffen op mijn haar en hoofd aan te brengen. Want wat je op je haar smeert (net als bij shampoo) komt ook op je hoofdhuid en uiteindelijk ook in je bloed terecht. Deze gifstoffen verstoren je lichaam en je hormoonbalans. Maar nu ik toch wat grijze haartjes begin op te merken, wilde ik toch graag mijn haar gaan kleuren. Het liefst in een natuurlijke kleur die zo dicht mogelijk bij mijn eigen haarkleur ligt. Met de ontdekking van Surya Brasil haarkleuring ben ik dan ook heel blij. Niet alleen omdat deze haarkleuring helemaal gifvrij is maar ook omdat de kleur heel mooi is. Lees alle voordelen die ik heb ervaren van deze haarkleuring in dit artikel.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies