Lees hier reviews over natuurcosmetica

Alphanova baby en kindverzorging

Alphanova baby en kindverzorging

Voor de huidverzorging van mijn dochters kies ik enkel voor natuurlijke skincare. Dit omdat ik hun jonge huidjes en gezondheid niet wil schaden met synthetische ingrediënten. Gelukkig heb ik 2 merken met natuurlijke producten voor baby's en kindjes ontdekt: Alphanova Baby en Alphanova Kids. Ik en mijn dochters laten je graag een aantal favorieten van deze merken zien.

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Voorheen had ik geen enkel idee wat er goed of fout kon zijn aan thee. Ik kocht speciale smaakjes van de bekende merken en normale smaken van de meest goedkope merken, zonder er al teveel over na te denken. Maar dit jaar ben ik me gaan beseffen dat thee écht gezond kan zijn, indien je het zorgvuldig uitzoekt. Met Teatox zit je zeker goed! Ik probeerde nu Sporty Fruits, Pure Beauty en Harmony Chai.

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Op mijn tandpasta na zijn eigenlijk alle cosmetica producten die ik gebruik van dierproefvrije merken en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Tot nu toe gebruikte ik namelijk wel nog de tandpasta's van Paradontax. Maar even terug ontving ik de Nordics tandpasta in de variant charcoal & matcha en gezien ik daar erg benieuwd naar was, besloot ik hem meteen te proberen.

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws

Waar ik een aantal jaren geleden nog rondliep met blauwe oogschaduw, zal ik dat nu echt niet meer doen (tenzij het voor carnaval is). Tegenwoordig houd ik mijn ooglooks liever draagbaar. Zelfs een klein beetje oogschaduw maakt verschil en dat vind ik nou zo leuk. Ik mocht het Boho earth palette proberen en review deze in dit artikel voor je.

Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Natuurlijke Parfum
Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum

Ik gebruik tegenwoordig enkel nog natuurlijke parfum, maar het aanbod is helaas nog lang niet zo groot als het reguliere aanbod in drogisterijen. Gelukkig ontdekte ik de 5 natuurlijke parfums van Balm Balm, met elk een andere geurnoot. De parfums zijn niet alleen natuurlijk, maar ook biologisch, dierproefvrij en vegan. Ik maakte kennis met de geuren door middel van een cadeau set, tijd voor een Balm Balm gift set review!