• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Nieuw: Joik de VEGAN Soywax Kerst & Winter geurkaarsen

  • Geplaatst op
  • Door Joik
Nieuw: Joik de VEGAN Soywax Kerst & Winter geurkaarsen

Winter is heerlijk! Toch? En dan met name met de nieuwe 100% natuurlijke en VEGAN geurkaarsen van Joik. Wat een heerlijke wintergeuren!

Winter is heerlijk! Toch?

Over het algemeen kunnen mensen in twee soorten worden verdeeld. Er zijn mensen die denken dat het veel te vroeg is om zelfs maar aan Kerstmis/winter te denken en dan zijn er mensen die alle lichtjes hebben opgehangen, kaarsen hebben aangestoken en hun eerste (kerst)cadeautjes hebben gekocht. Bij JOIK beginnen we met het plannen van Kerstmis al in de zomer wanneer anderen nog aan het zonnebaden zijn, dus in die zin lijkt het eigenlijk te laat om je te vertellen over of een prachtige collectie winterkaarsen.

We selecteerden vier van onze meest populaire wintergeuren - Gingerbread, Oh, Christmas tree, Spiced cranberry en Apple Glögg/Cider - en gaven ze een feestelijke make-over voor de feestdagen. Die kerstfavorieten zijn nu te vinden in prachtige kleurrijke matte glazen en kunnen alleen gedurende een beperkte tijd in winkels worden gekocht. 

Joik: begon allemaal met natuurlijke geurkaarsen


Sommigen van jullie weten het misschien niet, maar het JOIK-verhaal begon met kaarsen in het jaar 2005, toen onze merkoprichter Eva-Maria begon met het maken van geurkaarsen van sojawas voor zichzelf en als cadeau. De kaarsen bleken erg populair te zijn en uit een hobby werd een nieuw merk en bedrijf geboren. Tegenwoordig is JOIK meer bekend van cosmetische producten, maar kaarsen spelen nog steeds een belangrijke rol in onze productselectie. 15 jaar geleden begon Eva-Maria met het inschenken van 3 kaarsen tegelijk in haar huiskeuken, vandaag schenken we meer dan 300 kaarsen per dag in ons gezellige maar moderne fabrieksgebouw en hebben we meer dan 30 verschillende geuren in onze kaarsencollectie.

Wat vind jij de lekkerste geur? Alle Joik VEGAN geurkaarsen

 

De ene geurkaars is niet de andere geurkaars ...


JOIK geurkaarsen zijn een luxe beleving: handgeschonken en gemaakt van milieuvriendelijke soja, fijnste geuroliën en gegoten in een strakke glazen beker zijn ze een prachtig accessoire voor elk huis.

Bij het maken van een nieuwe kaars testen en proberen we tientallen aroma-oliën om de beste te vinden, wat echt de naam eer aan doet. Onze meest populaire kaars tegenwoordig is "Oh, kerstboom" en dit was een aantal jaren in de maak totdat we de aroma-olie vonden waar we helemaal blij mee waren. We gebruiken sojawas om verschillende redenen, ten eerste is het een natuurlijk alternatief voor paraffine, het brandt schoner en op een lagere temperatuur, waardoor de kaars langer meegaat. Onze kaarslont is gemaakt van katoen en de glazen potjes zijn herbruikbaar. De glazen kunnen naar ons worden teruggestuurd voor hervulling of thuis worden gebruikt. Onze klanten hebben zeer slimme toepassingen voor onze kaarsglazen gevonden. Sojawasresten kunnen worden afgewassen met warm water, afwasmiddel en spons en het glas kan later zelfs worden gebruikt voor eten of drinken.

Tips voor het branden van JOIK-kaarsen


Volg deze eenvoudige, maar zeer belangrijke regels voor het branden van kaarsen om een ​​veilige en aangename verbranding van uw JOIK-kaars te garanderen:

- Wanneer u uw JOIK-kaars voor de eerste keer brandt, brand deze dan totdat een gesmolten waspoel de rand van het glas bereikt. Dit zorgt voor een gelijkmatige verbranding van uw kaars. Het wordt aanbevolen om deze regel elke keer dat u een kaars brandt te volgen, omdat dit ervoor zorgt dat u het meeste uit uw kaars haalt- Knip de pit af tot 5 mm voordat u uw JOIK-kaars aansteekt. Dit zorgt ervoor dat de lont niet gaat roken. Als de lont niet wordt bijgesneden, kan de vlam te groot worden en kan de lont rook produceren

- het verbranden van een kaars onder deze omstandigheden kan gevaarlijk zijn en het kan ook de kwaliteit van het branden van kaarsen schaden. Als je ziet dat de vlam te groot wordt of rookt, doof dan een kaars, knip de pit bij en je kunt de kaars desgewenst weer aansteken.

- Brand uw JOIK-kaars niet langer dan 3 uur per keer. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw kaars.
Het uitblazen van een kaars kan rook produceren - dompel de lont in plaats daarvan in gesmolten was, maak hem recht en centreer hem opnieuw voor je volgende verbranding.

- Stop met branden als je 1 cm of minder was in je JOIK-kaars hebt.

- Brand een kaars altijd op een hittebestendig oppervlak, uit de buurt van voorwerpen die vlam kunnen vatten.

- Wees voorzichtig bij het verplaatsen van een brandende kaars - de klas kan heet zijn.

-Houd een brandende kaars buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

- Brand geen kaars in de tocht.

- Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter!

- Als je glas roet heeft langs de rand (omdat je je pit niet hebt bijgesneden ...), gebruik dan een papieren keukedoekje om het voorzichtig af te vegen en het glas schoon te maken.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies