• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Natuurlijke deodorant van Salt of The Earth

  • Geplaatst op
  • Door Kari van Columnsbykari.com
Natuurlijke deodorant van Salt of The Earth

Mijn zoektocht naar de beste natuurlijke deodorant startte ik vanwege de wens om dierproefvrije producten én geen synthetische ingrediënten te gebruiken (op mij en mijn kindjes). Zeker omdat ik zwanger ben op dit moment, let ik daar extra goed op. Salt of The Earth past perfect in het plaatje, tijd voor een review!

Natuurlijke Salt of The Earth deodorant

Salt of The Earth maakt deodorants die natuurlijk, dierproefvrij en vegan zijn. De producten bevatten geen alcohol, drijfgas, minerale olie, triclosan, parabenen én geen aluminium chloorhydraat. Dat klonk me geweldig in de oren, maar ik wilde wel weten of het werkt.

Salt of The Earth natuurlijke deodorant

Het assortiment is aardig groot, met verschillende geuren (meloen & komkommer en lavendel & vanille) en vormen. Zo kun je kiezen voor een roll-on, een stick en een spray deodorant. Beide geuren ruiken heerlijk! Er is ook een ongeparfumeerde variant voor de gevoelige huid. 

Daarnaast zijn er nog 2 deodorants voor de jongere doelgroep: rock chick en sweet strawberry. Speciaal voor de man heeft Salt of The Earth een frisse deodorant ontwikkeld.

Columns by Kari Salt of the Earth Deodorant 2

Review natuurlijke deodorant

Ik kan je zonder enige twijfel vertellen dat deze deodorants erg fijn zijn en de hele dag door effectief werken. Ondanks dat ik normaal even moet wennen aan natuurlijke producten, was ik nu direct fan. Mijn favoriet is de roze deodorant met vanille en lavendel.

Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken over vlekken of strepen in je kleding. Het enige nadeel voor sommigen is wellicht de prijs, die ligt wat hoger dan deodorants van de drogist. Maar deze zijn beter voor je gezondheid én het milieu. Ik vind het het waard!

De producten van Salt of The Earth zijn verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Columnsbykari.com.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies