• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne spray eau de genie

Review Indemne spray eau de genie

Hoewel puistjes iets van de puberteit zouden moeten zijn, heb ik er tot begin 20 helaas nog last van gehad. Ik heb van alles geprobeerd, van agressieve producten tot het stoppen met de pil. Maar natuurlijke producten spelen natuurlijk ook een rol en daarom besloot ik de Indemne spray Eau de Génie een kans te geven.

Indemne spray Eau de Génie 

Als veganist word ik héél blij van een merk dat enkel vegan producten verkoopt en dat is bij Indemne het geval. De producten zijn niet alleen natuurlijk en dierproefvrij, maar bevatten dus ook geen dierlijke ingrediënten. Het merk ontwikkeld producten speciaal om huidproblemen, zoals psoriasis, eczeem en acne aan te pakken. 

Inhoud

De ingrediëntenlijst van de Indemne spray Eau de Génie vind je op de site van SoloBioMooi. Het eerste ingrediënt is bijvoorbeeld lemon fruitwater, gevolgd door grapefruit fruitwater en abrikozen fruitwater. Lekker puur natuur dus!

Indemne eau de génie review

Gebruik

Hoewel ik de benaming van het product heel grappig vind, is het helaas niet zo veelzeggend. Het gaat in ieder geval om een tonic die je kunt gebruiken na het reinigen van je huid. Dit product verfrist, hydrateert en kalmeert de huid. Het is in de ochtend en avond te gebruiken en voor elk huidtype geschikt. 

Indemne eau de génie spray

Review

Nu heb ik al heel wat toners geprobeerd, maar geen enkele toner pakte in zijn eentje het puistjesprobleem aan. En dat is eigenlijk ook niet mogelijk, want puistjes kunnen ontstaan door een heleboel oorzaken. Maar het is zeker een fijne tonic en mijn huid reageert er goed op. De producten van Indemne zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies