• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Enquête resultaten Joik organic anti cellulite oil

  • Geplaatst op
Enquête resultaten Joik organic anti cellulite oil

Samenvatting: zeer positieve beoordelingen en een bewezen effect! Lees snel verder.

Gladdere en stevigere huid met anti-cellulitisolie. Resultaten van de enquête.

De zomer is niet ver meer en het is tijd om cellulitis aan te pakken. Vorig jaar hebben we een grondig onderzoek van 2 maanden uitgevoerd en hier zijn de resultaten. Samenvattend, JOIK biologische anticellulitisolie werd zeer positief beoordeeld door de testers en het effect van het product is bewezen door evaluaties van mensen.

JOIK Organische anticellulitisolie-effectiviteitsonderzoek volgens beoordelingen van testers


​De olie is getest van 25 februari tot 20 april (8 weken). De testers waren 30 vrouwen in de leeftijd van 27 tot 65 jaar. Een evaluatievragenlijst werd door alle vrijwilligers ingevuld in week 2, week 4 en week 8. Testers kregen voldoende product en kregen de instructie om het twee keer per dag te gebruiken, maar verder hun normale leven voortzetten. Testers werd gevraagd consistent te zijn in de toepassing en eerlijk in hun antwoorden. Voor en na de testperiode werd hen gevraagd hun dijen en heupen te meten.
De omtrek van de dijen nam af ​​voor 19 van de 30 mensen (65,5%) (gemiddelde waarde van −1,05 cm) en bleven hetzelfde voor 11 testers. De vragen werden gepresenteerd als claims en de testers gaven aan of ze het met de claim eens waren of niet.

Joik anti cellulite oil in cijfers

Na 2 weken vond 93% van de testers dat de huid meer gehydrateerd was, en na 8 weken was het percentage positieve antwoorden 97% (de antwoorden waren: "Ja, zeker" of "Ja, tot op zekere hoogte"). Aan het einde van de enquête vond 97% van de testers dat de huid helderder leek.

Bovendien vond 97% van de testers dat de huid gladder aanvoelde en 90% dat de huid steviger aanvoelde.

90% van de testers was het erover eens dat de huidtextuur zachter was, zeker of tot op zekere hoogte.
80% van de testers was van mening dat de sinaasappelschil van de huid was afgenomen, zeker of tot op zekere hoogte. Bij deze vraag was de ontwikkeling merkbaar bij het vergelijken van de antwoorden in week 4 en week 8. Toen de algehele positieve antwoorden toenamen van 70% naar 80%, was de grootste kans bij de 'Ja, zeker'-claim, die toenam van 17% naar 40%. %. Twee vrijwilligers zeiden dat de echte verandering pas zichtbaar was in week 8, dus we kunnen aannemen dat als de testers de olie zouden blijven gebruiken, de resultaten nog beter zouden kunnen zijn.

77% van de testers vond dat cellulitis minder zichtbaar leek, zeker of tot op zekere hoogte. Nogmaals, de grootste verandering was in de "zeker" antwoorden, toenemend van 16% in week 4 tot 40% in week 8.


De algehele respons van testers was positief. Hier zijn enkele van hun beoordelingen:

"Ik was erg blij en ook verrast dat de omtrek van de bovenbenen in een maand echt afnam"
„Ik vond het product leuk en zal zeker een maand doorgaan. Het is waarschijnlijk verstandig om in de herfst nog een behandeling te doen, want het resultaat is fantastisch: "
"Ik was erg tevreden met het product, want het resultaat is duidelijk zichtbaar."
"Product ruikt lekker, trekt goed in en de huid voelde na korte tijd al zachter, stralender en steviger aan."
"Mijn huid is een stuk zachter en ziet er gladder uit, vooral op mijn heupen."

Klik hier om direct naar het product te gaan. Joik Organic anti cellulite oil
Klik hier om naar alle Joik Organic producten te gaan. 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies