• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Boho natuurlijke nagellak voor kinderen

  • Geplaatst op
  • Door Miranda van Kiddowz.net
Boho natuurlijke nagellak voor kinderen

Gisteren was het  een ontzettend warme dag toch is het vandaag toch een stuk koeler. Niet alleen voelt het een heel stuk frisser aan, ook regent het bijna de hele dag.  De kou en de regen overwelmen gelukkig niet onze zomerse sferen waar wij nog helemaal in zitten. We zoeken samen nog even de zonnige sferen op die we kunnen vinden, zodat we met een aangenaam gevoel de winter en herfst tegemoet kunnen gaan. We gingen aan de slag met Boho nagellak tinten!

Boho nagellak tinten

In de kast vinden we twee flesjes nagellak waar we (mijn twee dochters en ik) even heerlijk mee bezig kunnen zijn de komende minuten. Het ene flesje is BoHo nagellak 08 BIKINI en het andere flesje is Boho nagellak 06 SUNSET. Omdat de meiden dol zijn op de frisse, zomerse kleuren komt dat dus perfect uit. Gelukkig zijn ze ook uiterst geschikt in de winter, lente en herfst periode ;-). De leuke draaidopjes zijn een opvallende verschijning. Een hout soortige kleur die je tegemoet komt. Dit is toch een heel ander beeld dan de gladde zwarte doppen die ik gewend ben. De meiden, met lievelingskleur roze, zitten er al helemaal klaar voor en besluiten beiden dat ze alle vinger nagels roze gelakt willen hebben. De tenen willen ze om en om. Uiteraard is dat mogelijk dus ik ga aan de slag!

Boho nagellak

Gebruik

De draaidop is gemakkelijk open te maken, uiteraard let ik op dat er niet gelijk geknoeid wordt. Dat zou zonde zijn. De overtollige nagellak strijk ik aan de hals van het flesje af en voorzichtig lak ik de eerste nagel. Het is alweer een tijdje geleden dat ik nagels gelakt heb, toch zou je dat aan het resultaat niet zien (al zeg ik het zelf). De volgende nagels worden ook gelakt, de nagellak strijkt zich makkelijk uit en klontert niet. Het advies luidt om de nagellak twee keer aan te brengen voor een mooi resultaat. Zodra alle nagels gelakt zijn en de nagels droog zijn ga ik verder met de tweede beurt. Ook dit laat zich erg makkelijk toe. Omdat het meiden zijn en ze overal mee spelen laten we het een aantal minuten extra drogen voor de zekerheid. Geen overbodige luxe bleek achteraf want het eerste waar ze mee los gaan als ze "vrij af" krijgen is LEGO.

jReview Boho nagellak

Werking

Ofschoon wij volwassenen het voorzichtig aan zouden pakken, gaan de meiden helemaal los. Peuteren, bouwen, met de nagels tussen de blokjes in zitten om nog meer los te peuteren is een fenomeen wat ik moet aanschouwen. Mijn hart maakt wat sprongen vanwege de net gelakte nagels. Zouden ze het overleven? Nadat de nagels zoveel te voortduren hebben kan het gewoon niet anders dan dat ze (lichtelijk) beschadigd zijn. Wonderbaarlijk genoeg blijft de nagellak toch erg goed zitten. Pas op het einde van de dag, als de meisjes naar bed moeten zie ik de krasjes in de nagels zitten. Maar of ik dat nou zo erg vind na zo een grote vuurdoop...

 Boho nagellak review

Conclusie

De Boho nagellak tinten zijn uiteraard prachtig op vinger nagels maar ook op teennagels verdienen ze een waardige plek. Door de vele verschillende mogelijkheden in de webshop kan er vrolijk op los gegaan worden. Elke nagel zou minimaal een eigen kleur kunnen krijgen. Maar er is ook mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Toen ik tiener was vond ik het geweldig om de nagels om en om te lakken met 2 kleuren en dan weer om en om een stip te zetten. Uiteraard de stip niet te dik aan zetten want dan kan het er weer te makkelijk af gekrast worden als je iets wilt pakken.

Review Boho nagellak

De Boho Nagellak tinten zijn verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi. --- Miranda Young: "Samen met mijn vriend en 4 kinderen vorm ik een gezin. We hebben 2 jongens en 2 meiden. Terwijl de jongste begint met letters en cijfers krijgt de oudste al echte puber neigingen. Niet altijd even handig maar soms wel hilarisch. Aangezien ze allemaal naar school zijn overdag is het tijd voor deze mama om zichzelf op een andere manier nuttig te maken.  Intussen schrijf ik nu sinds een paar maanden voor www.kiddowz.net en het bevalt me uitstekend."

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies