• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Boho Natuurlijke Nagellak 5 mooie tinten! Review

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Boho Natuurlijke Nagellak 5 mooie tinten! Review

Wist je dat er zelfs groenere alternatieven zijn voor nagellak? Tot vorig jaar had ik hier nog nooit bij stil gestaan en nu heb ik zelfs enkel nog ‘groene’ lakjes. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet de kleur groen, maar groen als in ‘eco’. En eigenlijk kun je het ook wel ‘eco chique’ noemen, want ik ben echt fan van de duurzame lakjes. Bekijk snel deze Boho nagellak review!

Boho nagellak review

Boho nagellak review

Eigenlijk gebruik ik enkel nog natuurlijke producten. Daar voel ik me gewoon het beste bij, want al die chemische troep smeer en eet ik liever niet meer. Het is helaas moeilijk om 100 % natuurlijke nagellak te vinden, want dat zou dan op waterbasis zijn. En dat blijft natuurlijk niet echt zitten.
Er zijn inmiddels gelukkig wel al wat betere alternatieven, die niet 100 % maar wel grotendeels natuurlijk zijn. Zo ook de lakjes van Boho, die voor minimaal 73% en soms tot wel 86 % natuurlijk zijn.
Ik denk altijd maar zo: hoe meer hoe beter, het is altijd beter dan chemische nagellak!

Review Boho nagellak

Boho Tribu

Laat ik beginnen met mijn favoriete kleurtje van de vijf: Tribu. Ik heb ongelofelijk lang gezocht naar een kleur als deze: olijfgroen. Eerst zocht ik bij reguliere merken, want die gebruikte ik toen nog. Daar heb ik er echter nooit een gevonden die precies was wat ik zocht. En toen ik deze tint zag, dacht ik daar ineens weer aan. Het lakje dekt perfect met één laagje en laat geen strepen achter: I’m in love!

Boho Rose des Sables

Van olijfgroen gaan we over naar een hele andere tint, maar wel een die er mooi bij past. Ik vind het wel een moeilijke kleur om te omschrijven! Het is een hele bijzondere,  maar zeker draagbare tint. Ik draag op de foto twee laagjes van dit lakje, maar één zou ook prima kunnen.
Dat doe ik meestal wanneer ik niet zoveel tijd heb, zodat er niet zoveel laagjes hoeven te drogen. Maar dat is bij Boho overigens sowieso geen probleem: het droogt snel!

Boho Rose Blanche

Ik heb echt al een heleboel lakjes van Boho geprobeerd en ik word steeds meer fan. Een kleurtje als Rose Blanche had ik echter nog niet geprobeerd. Deze is behoorlijk licht, je ziet er dan ook een beetje de witte tip van mijn nagels doorheen. Dit vind ik overigens niet storend, maar ik wilde het in ieder geval wel laten zien. Ondanks dat hij zo licht is, laat ook dit kleurtje geen strepen achter.

Boho Rose Tendre

We gaan door naar de fellere kleuren! Rose Tendre is zoals de naam al zegt roze. Dit draag ik eigenlijk niet meer zo vaak, maar ik was er vroeger echt dol op. Ik ben dan ook blij dat er ook bij de eco lakjes een mogelijkheid is om roze te dragen. De beste omschrijving voor deze kleur is denk ik framboos. Het lakje is niet heel fel, maar het is wel een leuke tint voor de zomer!

Boho Rose Chic

Het is alweer tijd voor de laatste tint uit deze Boho nagellak review: Rose Chic! Deze is in vergelijking met de vorige tint meer rood dan roze. Ook deze tint is niet mega knallend, maar het is weer eens wat anders dan klassiek rood. Als je dus vindt dat klassiek rood niet staat bij je huidskleur, probeer deze tint dan eens. En net zoals bij alle andere lakjes van Boho ben ik hier ook erg tevreden over.

Boho nagellak swatches

Conclusie

Oké dan, ik zal het nog één keer herhalen: ik ben fan van Boho! Niet alleen de make-up, maar ook de nagellak vind ik geweldig. De producten zijn dierproefvrij en grotendeels natuurlijk.
Gelukkig heeft Boho ook vegan opties in het assortiment. De lakjes van Boho zijn verkrijgbaar in allerlei leuke tinten, ze dekken goed en ze drogen mega snel. Het enige punt is dat de houdbaarheid niet heel lang is, na zo’n 2 a 3 dagen gaat het wat slijten. Maar dat ligt er natuurlijk ook aan wat je doet, ik moet bijvoorbeeld elke dag de afwas doen.
Gelukkig heeft Boho een base en top coat in het assortiment, om de houdbaarheid wat te verlengen. De producten uit deze Boho nagellak review zijn verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi! Bekijk dus vooral ook de andere producten van dit merk, want ze hebben ontzettend veel leuks.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies