• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Boho Green Makeup Review | Natuurlijk en Biologisch

  • Geplaatst op
  • Door Kari van Columnsbykari.com
  • Geplaatst in Biologische make-up
Boho Green Makeup Review | Natuurlijk en  Biologisch

Als ik ergens gelukkig van word, dan is dat wel van make-up. En al helemaal als het natuurlijk en dierproefvrij is. Ik mocht kennismaken met de biologische Boho Green Makeup en besloot er een complete make-up look mee te maken. Dus als je benieuwd bent naar deze natuurlijke producten, lees dan zeker even verder.

Boho Green Makeup Foundation & Poeder

Ik maakte kennis met Boho Green Makeup op een bloedhete dag, een goede testdag dus! De compact foundation van Boho zat aan het einde van de dag nog precies zoals ik het in de ochtend had aangebracht. De loose mineral poeder heeft hier zeker aan bij gedragen. Wauw! 

make-up dierproefvrij en ook veel vegan make-up

Boho Green Makeup Blush

Daarnaast droeg ik die dag een blush van Boho in een mooie peach tint. De pigmentatie is ontzettend goed. Daardoor moet je het wel voorzichtig aanbrengen, maar het is een geweldige blush voor de zomertijd en staat goed bij elke huidskleur.

make-up dierproefvrij en ook veel vegan make-up

Boho Green Makeup Mascara & Oogschaduw

De mascara van Boho hield het op deze warme dag helaas niet helemaal uit, hij is namelijk niet waterproof. Maar gezien ik een hekel heb aan waterproof mascara verwijderen, draag ik dat ook nooit. Het geeft je wimpers geen drama effect, maar laat ze wel beter uitkomen. 

De oogschaduws van Boho hebben net zoals de blush een goede pigmentatie. De tinten zijn heel natuurlijk van kleur en zijn door het formaat ideaal om mee te nemen op vakantie.

make-up dierproefvrij en ook veel vegan make-up

Boho Green Makeup Lipstick

Ik rondde mijn look af met een lipstick van Boho die hydrateert en aanvoelt als een dure lipstick. Gelukkig kost hij véél minder en is het echt een aanrader qua natuurlijke lipsticks!

make-up dierproefvrij en ook veel vegan make-up

Boho Green Makeup Nagellak

Tot slot kon ik nu eindelijk een natuurlijk lakje proberen, in plaats van de nagellak met synthetische ingrediënten die ik tot nu toe geprobeerd heb. Nu ik zwanger ben, let ik daar extra goed op. De lakjes zijn vegan, grotendeels natuurlijk, goedkoop én super mooi! 

make-up dierproefvrij en ook veel vegan make-up

Boho Green Makeup Look

Natuurlijk deel ik nog even een foto van mijn Boho proof look!

Je vindt de producten van Boho in de webshop van SoloBioMooi.

Columns by Kari Boho Makeup Solobiomooi
--
De originele review verscheen op Columnsbykari.com.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies