• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Boho Green Cosmetics natuurlijke nagellak

  • Geplaatst op
  • Door Deb van BeautyGoddess.nl
Boho Green Cosmetics natuurlijke nagellak

Van het Franse natuurlijke merk BoHo had ik nog nooit gehoord, maar na het zien van de mooie eco verpakkingen en kleurrijke producten werd ik enorm enthousiast. Natuurlijk moest ik als nailpolish addict hun nagellak uitproberen dus lees verder voor mijn eerste ervaring met BoHo Green Cosmetics nagellak!

BoHo Green Cosmetics nagellak

De nagellak van BoHo bestaat voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten. Het percentage wordt aangegeven op het flesje en varieert van 70% tot 86%. Daarnaast bevat de sneldrogende formule een UV-filter die verkleuring van de nagels tegen gaat en zijn de lakken vrij van chemische stoffen. Zoals parabenen, dibutyl phthalate, tolueen, formaldehyde, xylene, hars van formaldehyde en kamfer. De flesjes hebben ook nog eens een leuk en hip eco-design. In de houten dop is het logo van BoHo gebrandmerkt. Ik koos vier hele verschillende kleuren, van nude tot lekker fel. 

De kleurtjes

Om Dragonfly kon ik niet heen! Ik moest deze kleur hebben. Ik vind deze azuurblauwe nagellak prachtig en het is een perfecte kleur voor de zomer. Hij dekt in twee lagen en brengt prettig aan.  In tegenstelling tot de vorige is Hippie een warme nude kleur. Ik vind hem heel classy. Er waren drie lagen nodig voor een dekking waar ik tevreden over was en de textuur was iets dikker, waardoor ik voorzichtig te werk moest gaan. Omdat Hippie in indirect zonlicht minder donker is, wil ik jullie deze foto ook laten zien.  

Daarentegen is Demeter weer een klassieke oud roze lak die mooi dekt na twee lagen. Demeter brengt net als Pivoine heel prettig aan.

 

Pivoine is een mooie framboos roze kleur die goed dekt na twee lagen. Pivoine heeft een heel subtiel shimmertje die je alleen in direct zonlicht ziet. Deze kleur lakt erg prettig. Op Pivoine na hebben de lakken een crème finish en drogen binnen enkele minuten. Ze hebben van zichzelf een prachtige glans waardoor er geen topcoat nodig is. Zonder topcoat blijft de nagellak zo’n twee à drie dagen chip vrij en dat vind ik een hele prestatie.

 

Conclusie

Ik ben diep onder de indruk van deze BoHo Green Cosmetics nagellak en kan ze jullie zeker aanraden. Ik wil er in de toekomst zeker meer van hebben en ben ook erg benieuwd geworden naar andere producten van BoHo Green Cosmetics! De nagellak van BoHo is verkrijgbaar bij SoloBioMooi. De nagellakken kosten nog geen 7 euro voor een flesje van 5ml. -- Deb 'Beautygoddess' is geboren en getogen in Amsterdam. Ze woont momenteel heel landelijk ergens in een dorpje in Noord-Holland. Ze is getrouwd met haar grote liefde en samen hebben ze een dochtertje. Haar passie verwoordt ze op de mooie en zeer uitgebreide blogsite: Beautygoddess.nl

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies