• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Blogster Christiana van 'ByChristiana.nl'

  • Geplaatst op
Blogster Christiana van 'ByChristiana.nl'

Mijn naam is Christiana Clappers, ik ben 28 jaar en startte mijn blog www.bychristiana.nl in juli vorig jaar. Al van kleins af aan ben ik bezig met ‘mezelf optutten’, vroeger al kon ik me uren vermaken met de rode lipsticks en roze nagellakken van mijn moeder. Vandaag stellen we Blogster Christiana aan je voor!

Mijn naam is Christiana Clappers, ik ben 28 jaar en startte mijn blog www.bychristiana.nl in juli vorig jaar. Al van kleins af aan ben ik bezig met ‘mezelf optutten’, vroeger al kon ik me uren vermaken met de rode lipsticks en roze nagellakken van mijn moeder. Vandaag stellen we Blogster Christiana aan je voor!

Blogster Christiana


Enkele jaren geleden kwam ik in contact met de ‘beautyblogwereld’, fascinerend vond ik het allemaal. Het begon steeds meer te kriebelen en bij ieder nieuw product wat ik kocht; dacht ik ‘hier zou ik best wel eens heel mooie foto’s van kunnen maken, of ‘dit is ZO lekker, andere meiden moeten dit ook eens gaan uitproberen!’. Vorig jaar werd ByChristiana dan ook geboren, naast mijn parttime baan als verkoopadviseuse in het hogere segment van de cosmeticabranche blog ik dagelijks over alles wat mij blij maakt en ondertussen een hoop enthousiaste lezeressen en volgers ook!

ByChristiana: beauty en meer


De nadruk ligt op beauty, mooie nagellakken, lipsticks, verwennerij in de vorm van lekkere crèmes en scrubs, maar ook schrijf ik regelmatig over mooie fashion items en geef ik interieur inspiratie. Vaak laat ik deze onderwerpen ook samenkomen in mijn artikelen, en dat is de grote kracht van mijn blog. Ik lak niet zomaar mijn nagels en laat een swatch zien. Nee, want dat doen duizend andere dames ook al.

Ik laat het kleurtje zien in een mooi ‘decor’, met een gezellig bloemetje of een mooie achtergrond erbij. Nieuwe parfum? Die ‘style’ ik in een mooi decor met wat kettingen erbij, een roosje, een mooie lipstick. Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s inspireren, dat een mooie nagellak of een chique fles parfum niet alleen leuk is om te gebruiken, maar ook absoluut de moeite waard is om mooi neer te zetten en op die manier een mooi plaatje op je beautytafel vormt.

Inspirerende foto's


Mijn inspirerende foto’s maken ByChristiana anders dan andere blogs, ik steek er enorm veel tijd en liefde in, elke dag opnieuw maakt het mij weer blij. Naast fotografie schrijf ik graag een informatieve review, het is natuurlijk leuk als ik een textuur prettig vind aanvoelen, maar wat zit er nu eigenlijk allemaal in zo’n flacon? Wat maakt flacon A nu  aantrekkelijker dan flacon B. Wat is de herkomst van de ingrediënten, waar komt het vandaan en wat voor goeds doen ze voor je?

Uiteraard door mijn ervaring in de cosmetica branche, maar met name door mijn nooit aflatende drang om steeds nieuwe beauty producten uit te proberen en het feit dat ik jaren lang heb getobd met huidproblemen, die inmiddels helemaal verholpen zijn, kan ik met recht zeggen dat ik daadwerkelijk wat zinnigs te vertellen heb in een review. Hopelijk lezen jullie mijn artikelen met evenveel plezier als waarmee ik ze schrijf!

Liefs, Christiana

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies