• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Aanrader! Natuurlijke parfum van Walden

  • Geplaatst op
  • Door Carlien van "Goed voor de wereld.nl"
  • Geplaatst in natuurlijk parfum
Aanrader! Natuurlijke parfum van Walden

Carlien testte de natuurlijke parfum van Walden. Parfum zonder hormoonverstorende stoffen, vegan en niet getest op dieren. Walden heeft er een fan bij!

De kruidige en geurige parfum van Walden is een heerlijk Goed voor de Wereld product: het is vegan en volgens eeuwenoude traditie geheel natuurlijk gemaakt. Ook is het niet getest op dieren en bevat het geen hormoonverstorende stoffen. 

Natuurlijk parfum

Eigenlijk zou je het vooral zelf moeten ervaren, want geur is helaas niet makkelijk over te brengen in schrift. Ik ben in ieder geval fan en kan het je aanraden: het ruikt bijzonder en geeft daarmee een luxe gevoel.
De geuren zijn krachtig maar niet overheersend en het irriteert op geen enkele manier (zoals bij andere parfum nog wel eens het geval is). 

De parfum is te vinden in grootverpakkingen en in een heel fijne giftset met kleine rollers. Deze rollers bevatten niet al te veel parfum, maar zijn perfect om de verschillende geuren te testen en bovendien erg handig om in je tas te hebben. Dan kun je op een feestje gemakkelijk even een ‘refill’ doen ;) 

Fun fact: de naam ‘Walden’ is gekozen op basis van een klassieker: het boek van Henry David Thoreau. Dit boek gaat over leven in harmonie met de natuur, erg toepasselijk dus! De bijzondere namen van de parfums zijn hier ook op gebaseerd: het zijn fragmenten uit het boek. 

Review Walden natuurlijke parfum

De parfums zijn zeker een aanrader: luxe, bijzonder en helemaal natuurlijk. Een klein nadeel is dat het wat minder lang blijft geuren (in vergelijking met ‘normale’ parfums) - maar dat is wat mij betreft gemakkelijk overkomelijk door het altijd bij je te hebben. Mijn advies: probeer het eens! 

Lees hier het orginele review van Walden Parfum op Goedvoordewereld.

Shop hier Walden natuurlijke parfum, ook zonder alcohol verkrijgbaar.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies