• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Yverum plantaardig hyaluron

Yverum plantaardig hyaluron

Yverum biedt een prachtig assortiment aan biologische skincare producten met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur. 

Yverum biedt een prachtig assortiment aan skincare producten met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur. 
Gebruik de producten in combinatie met elkaar voor het beste resultaat. Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het is heel goed in staat om vocht vast te houden, waardoor het een belangrijke rol speelt bij de stevigheid van de huid. Ook is hyaluronzuur van belang om onze huidbarriere gezond te houden. Deze barriere beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Plantaardig hyaluron

De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur neemt echter af naarmate we ouder worden. Yverum biedt je een hoogwaardige selectie aan producten die rijk zijn aan hyaluronzuur en op die manier ondersteuning bieden aan het gezond en mooi houden van je huid. 
Yverum is vrij van synthetische conserveermiddelen en geurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG, en andere irriterende stoffen. Yverum is dierproefvrij en geschikt voor veganisten.

Yverum vegan skincare

Hyaluronzuur wordt nogal eens geassocieerd met anti-ageing, maar in feite is het zo dat elke vrouw baat kan hebben bij de verzorging van Yverum. 
We raden de producten namelijk ook van harte aan bij een vochtarme huid. Een huid die wat ouder wordt, maar ook een vochtarme huid heeft niet altijd, zoals veel mensen denken, behoefte aan vetten of olien, maar vooral baat bij goede vochtbinders. Hierdoor worden de tekorten aan hyaluronzuur als het ware aangevuld, de huidbarriere wordt hersteld en wanneer je de producten blijft gebruiken, zal de huid op den duur daadwerkelijk gladder ogen en er stralender uitzien. 


De luxueuze verpakkingen in combinatie met de zijdezachte texturen en de prachtige ingredienen maken van Yverum echt de parade-paardjes van SoloBioMooi. Gun jezelf het allerbeste en het allermooiste. Je hebt maar een huid, zorg er goed voor. 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies