• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Wokkels en hergebruik verpakkingsmateriaal

  • Geplaatst op

Wij bij SoloBioMooi geloven in bewust leven. En dat ‘bewust leven’ gaat natuurlijk veel verder dan zo gezond mogelijk eten en heel bewust kiezen welke producten je op je lijf gebruikt. Bewust bezig zijn met onze omgeving en het milieu begint eigenlijk al in ons magazijn.

Wij bij SoloBioMooi geloven in bewust leven. En dat ‘bewust leven’ gaat natuurlijk veel verder dan zo gezond mogelijk eten en heel bewust kiezen welke producten je op je lijf gebruikt.
Bewust bezig zijn met onze omgeving en het milieu begint eigenlijk al in ons magazijn.

Recyclebare verpakkingen

Wij kiezen onze merken natuurlijk bewust. Zeker niet alle merken komen in aanmerking voor een plekje in ons assortiment. De merken die wij voeren voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn vaak voorzien van certificeringen. Zo weet jij als consument dat je echt iets moois in handen hebt; een puur en eerlijk product waar in elke stap van het productieproces rekening is gehouden met de impact ervan op mens, dier en milieu.
Veel van de producten die wij verkopen hebben dus bijvoorbeeld geen omdoos, een kleine(re) verpakking dan je gewend bent, zoals bij Boho, of een recyclebare verpakking.

Jouw bestelling

Bij SoloBioMooi rekenen we geen verpakkingskosten. Dit is mogelijk doordat wij jouw producten verzenden in recycle-bare verpakkingen en / of hergebruikte dozen.
Wij vinden het erg belangrijk dat jouw producten heelhuids bij je aankomen, dus uiteraard worden de producten goed verpakt. Ons vulmateriaal, ook wel de wokkels genoemd, is geheel milieuvriendelijk!
Ze zijn namelijk gemaakt van mais en ze zijn dus biologisch afbreekbaar.
De lege doos kun je bij het oud papier gooien en de schuimpjes bij het GFT-afval.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies